Akinek felnőtt fejjel sikerült új emberrel barátságit kötnie, mit gondol, mik kellenek egy jó barátság kialakításához 30 felett?

válasza:

válasza:két egyforma érdeklődésű, egyforma mentalitású, egyforma világnézetű ember.
P én nem tudok azonosulni olyannal aki 100e-et elkölt bagóra. Az ilyen beállítottságú emberrel semmilyen kapcsolatot nem akarok az életben.

válasza:Reál szakos tanárként a legjobb barátom egy hittan -ének szakos ember volt. Mentalitás egyezett, de a világnézet egyáltalán nem, az érdeklődés is részben.
Mégis évtizedekig tartott.
# 1

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt tapasztaltam, hogy az emberek nem igénylik a komoly, tényleges tudást átadó beszélgetéseket, akár tudományról, gazdaságról, művészetekről, filozófiáról, bármiről, egyszerűen csak röhögni akarnak folyamatosan és hülyéskedni (viccelődni, sztorizgatni, bulizni, stb)....
Fiú tesókkal és szomszédokkal nőttem fel. Aztán a suliban próbáltam lányokkal is barátkozni, de valahogy mindig úgy jött össze, hogy hátba döftek. Jobban kijövök a fiúkkal. Viszont az utóbbi időkben szinte minden barátom kiköltözött külföldre, én pedig itt maradtam...
Nincsenek Győrben és közelében igazán barátaim,de szoktam ott lenni,a jövőben meg többet is leszek. Olyan embereket keresek barátnak,vagy havernak,fiú/lány,akikkel meg lehetne bármit beszélni,és egyben támogatnánk egymást,legfőképpen nem szavakkal.--> Kicsit...
Csomó időt beleöltem abba, hogy valakit igazán megismerjek, végül 10ből 9 esetben oda jutott a dolog, hogy néhány hónap után kiderült, semmi közös nincs bennünk vagy legalábbis csak én gondoltam azt, hogy ez ne csak egy felszínes valami legyen...sokan elítélik azokat,...
Vagy Ti hogyan kezdenétek hozzá a barátok keresésének? Eléggé megváltoztam és el is költöztem egy új városba, kellene néhány tipp.
Nagyon gáz az ha nehezen ismerkedek? Mit tegyek? Ha új helyen vagyok és meglátok valaki szimpit...hogyan kezdjek barátkozni? Nem jut eszembe semmi amivel kezdhetném a témát): mert azért azt nemmondhatom, hogy: hé szia én x téged hogy hívnak szimpi vagy lógunk együtt? Tipp?):
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!