Nők! Haragudnátok a barátnőtökre ha 40 évesen összejönne azzal a férfivel akivel tini korotokban jártatok?

válasza:Tehát minimum 20 évvel korábban volt valami tini kapcsolatom és emiatt nem jöhet össze a barátnőm az illetővel középkorú felnőttként?
Ez ugye csak vicc?

válasza:Ez sok körülménytől függ.
Mennyi ideig jártak, milyen volt a kapcsolat, ismerték e korábban is egymást, vagy csak később találkoztak véletlenül.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem, nem vagyok pick me girl, meg az a tipikus “anti-feminista” aki szerint mindig a paliknak van igazuk. Sőt a pasik agressziója se szimpatikus nekem. De mindig is jobban kijöttem a pasikkal, pedig a lány barátságaimat részesítettem előnyben mindig. Lehet ez volt a...
Lehet ambivertált is csak ne extro mert azok akaratlanul elnyomnak
Előre szólok, a kérdés enyhén önsajnaltatásnak tűnhet, de talán valahol az is. Nos, egy 18 éves férfi/fiú vagyok, aki köszönhetően a mai rohanó világnak, ahol már nincsenek emberi értékek, nagyon el van magányosodva. Leginkább egyfajta társas magánynak tudnám...
Minden barátságba én mindig próbálkozok keresem az embereket de ha abba hagyom ők sose keresnek. Értéktelennek érzem magam
Sziasztok. 16 éves vagyok, és nincsenek nagyon barátaim. Suliból van egy barátnőm, de valószínűleg nem én vagyok a legjobb barinője. Nem is írogatunk sokat, nem is találkozunk nagyon, gondolom, nem nagyon érdeklem. Pedig mikor baja volt, mindig próbáltam neki segíteni,...
Budára járok suliba,ezért pesten nincsenek barátaim:(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!