Barátság lezárása előtt válaszolnom kell az utolsó üzenetekre?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem tudjuk, mik a körülmények. Mennyire régi és mély barátság, mi okozta a végét, milyen mindkettőtök habitusa, milyen jellegű üzenet (régi sérelmek? lezárás okai? befejezetlen ügyek kettőtök között?)
Ha a körülmények engedik, én lehet leülnék vele személyesen megbeszélni, és így zárni a barátságot. De ha ez nem opció, akkor igen, én szerintem válaszolnék rájuk (bár ismétlem, nem ismerem a körülményeket)

válasza:

válasza:Nekem sosem volt hivatalos barátság kezdete és barátság lezárása. A barátság fokozatosan alakult ki, és néha sajnos ellaposodott, elhalt. Ha így konkrétan le akarod zárni, akkor feltételezem összevesztetek valamin.
Alapvetően azt mondanám, hogy illik reagálni a másik üzenetére. De ha nem olyan az üzenet tartalma, ami értelmes választ kíván, hanem hisztizik vagy ilyesmi, arra nem feltétlenül kell külön reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Alapjáraton szorongásal küzdök (pszichológus állapította meg nem én) De ez ennyire kihatna rám, hogy még ez üzenetet sem merek megnyitni vagy valami más áll a háttérben? (Pszichológustól elfelejtettem megkérdezni s legközelebb csak augusztus végén megyek azért...
Mikor találkozunk mindig megölel mint egy norm fiubarat es beszelgetünk...ma este ugy köszönt el h: joejt csok... ezt most hogy értsem? sose szokott ehez hasonlóan elköszönni...helpp
Ha azt válaszolom igen tetszik (ami sokszor igaz), akkor a csaj szerintem vagy ki fog röhögni, vagy egyszerűen sikítva elmenekül, vagy egyéb rosszat fog rólam gondolni. Vagy ha azt válaszolom nem, vagy túl sokat időzök a válasszal, akkor azt hiszik meleg vagyok....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!