Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Emberek » Barátok, barátságok

A kérdés

Mit gondoltok a személyiségemről? Szimpatikus vagyok vagy inkább ellenszenves?

Mondhatni átlagos lány vagyok, kezdjük a kőlsőmmel:

- 163 cm

- 52 kg

- 18 év

- lány

- barna haj

- zöldesszürke szem


Vidéki megyei jogú város nyolcosztályos gimijébe járok, most leszek végzős. Orvosira szeretnék majd jövőre felvételizni. Kitűnő tanuló vagyok, de alig tanulok, csak versenyekre, ahol igyekszem magamból a legjobbat kihozni.


Szeretek sportolni, főleg a 4 évvel fiatalabb hugommal járok el bicajozni :) A barátnőimmel nem olyan gyakran, de azért kéthetente találkozgattunk a nyáron, elmentünk mozizni vagy csak fagyizni egyet. Voltam a strandon, ez volt idén a nyaralás, ugyanis nyelvtanárra sok pénzt szánt a család. Szabadidőmben szeretek még filmet nézni, zenét hallgatni és zongorázni (hű, de nagyon, főleg, ha néhanapján beengednek ingyen a zenesuliba és játszhatok azon az igazi gyönyörű fekete hangversenyzongorán!) Ja, és nagyi a szomszédban lakik, ahol van 2 aranyos kutyus és 5 kiscica, nagyon szeretek velük is játszani. Sokat segítek otthon anyának a takarításban, mert jólesik, hogy leveszek valamennyi tehet a válláról.


Kérdezzetek még nyugodtan! Csak szeretném magamat kívülről is látni, független bizottság által megítélve :DKeress kérdéseket hasonló témákban: személyiség, egyéniség, rokonszenv, ellenszenv, szimpátia, barátság

 2012. aug. 26. 19:48  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3

Inkább ellenszenves. Mégpedig azért, mert a személyiségedről kérdezel, mégis a külsőddel kezdesz.


Egyébként meglehetősen keveset tudhattunk meg rólad.A válasz 74%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/23Időpont 2012. aug. 26. 19:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Szerintem aranyos vagy:)

De ennyiből még nem biztos, hogy igazam van.


Nekem van egy kérdésem.

Eladnád édes anyádat értem?A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/23Időpont 2012. aug. 26. 19:56 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Milyen filmeket szeretsz, milyen könyveket, folyóiratokat olvasol, mi tetszett bizonyos előadásban, akármiben, mi nem, milyen zenéket kedvelsz, van-e valami jelenet, dal, emlék, ami könnyeket csal a szemedbe, elérzékenyülsz? Mit érzel, amikor a kedvenceidet hallgatod, olvasod, nézed? Milyen témák érdekelnek a nagyvilágból? Mit gondolsz bizonyos dolgokról? Ebből többet meg lehet tudni arról, milyen vagy, de ez meg nem rövid leírás, sőt, így írásban nem is nagyon lehet.

A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/23Időpont 2012. aug. 26. 20:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Hármas vagyok, és persze nagyon fontos, hogy ha a kérdéseimre tudsz válaszolni, azt is tudod-e nagyjából, hogy miért? Miért gondolod így vagy úgy, miért kedveled ezt vagy azt, mást meg nem, stb...

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/23Időpont 2012. aug. 26. 20:02 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Ebben igazából semmi érdemleges infó nem volt a világon, a tipikus "szeretek zenét hallgatni, a barátaimmal lógni", stb.-n kívül meg olyan infókkal tarkítod a dolgot, hogy a szomszédnak milyen állatokból áll a repertoárja, ebből nem lehet reális képet kapni.

De hogy válaszoljak is valami érdemlegeset, nekem inkább ellenszenves az, ha valaki annyira kétségbeesetten próbál támaszkodni mások véleményére mint mondjuk te. Mert valahogy el kellett odáig jutni, hogy kiírd ezt a kérdést.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/23Időpont 2012. aug. 26. 20:02 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Először is köszönöm az őszinte válaszokat! :))


#2 Sosem adnám el édeanyámat semmilyen pénzért! Ez most beugratós kérdés volt? :D


#3 nagyon sokféle filmet szeretek, a hangulatomtól függ. Nagyon szeretem a Harry Pottert, a Gyűrűk Urát, de a Beethovent is. A sorozatok közül főleg az orvosi esetekkel foglalkozókat (Doktor House, Grace klinia) de régen a Smallville-t is néztem. Ki nem állhatom a Szappanoperákat, mert csak a szerelmet bálványozzák (nem az igazi szerelmet mutatják) és hőzzák az időt. Könyveket nem nagyon olvasok, csak ha tanulni kell. Folyóiratokat sem, csak az ingyenes lapokat.


Mikor érzékenyülök el igazán? Amikor egy filmben meghal valakinek a szerelme, gyermeke, vagy viszonzatlan szerelmet mutatnak (főleg, hogy nemrég nekem volt egy ilyenem; igen, bevallottam egy fiúnak, hogy szeretem, én bolond...). Szomorúan érint, amikor a cudar valóságot mutatják, nyomortelepeket Amerikában, Indiában, vagy amior egy tehetséges fiatalnak dolgoznia kell továbbtanulás helyett. Szóval minden olyan dolog könnyet csal a szemembe vagy felháborít, ami igazságtalan.


A nagyvilágból minden érdekel, ami a tudománnyal (főleg orvostudománnyal) és a technika fejlődésével jár. Kíváncsi vagyok a világra, milyen máshol az élet, és mindezt megtapaszalni (persze csaka jobb helyekre mennék pl. Anglia, USA, Svájc, Ausztria; tehát nem mennék Irakba megöletni magam :D).


,,Mit gondolsz bizonyos dolgokról?"

Ez egy kicsit tág volt :D Hát...pl. szerintem fontosak a hagyományok, az identitás, a haza, hogy törődjünk egymással, de ne hagyjuk magukat becsapni. Ellenzem az abortuszt (mondjuk tennék kivételt, pl. ha egy 13 éves kislány megerőszakolása esetén), támogatom az eutanáziát, nem legalizálnám még a könnyűdrogokat sem. Szeretem a magabiztos férfiakat, és szerintem egy férfi az legyen férfi, és ne papucs. Ettől függetlenül szeretnék dolgozni és ne háztartásbeli anya lenni. Nekem tetszik a globalizáció, és kíváncsi vagyok, lesz-e majd egyszer a távoli jövőben Magyarországon is mágnesvasút :D Szép lenne!


Szeretem az esőt, nagyon is! Ezért is vonz annyira Anglia, lehet, majd ott is fogok élni, de sose tudni, mit hoz a jövő. Szeretem Tokajt és a hegyalját, egyszerűen gyönyörű, festői táj! Alkoholt nem iszom, ha mégis, azt inkább egy romantikus vacsorám tudnám elképzelni, vörösborral ;)


#5 Igen, ezt már én is észrevettem, hogy szeretem mások véleményét kikérni. Ez inkább ezért van, mert nem annyia vagyok az az átlagos (vagyis nem minden szempontból), és azt szeretem megtudni, hogy ez most rossz vagy jó. Tehát pozitív vagy negatív irányból vagyok más, mint a többi. Amúgy nézzétek a jobbik oldalát: FONTOS A VÉLEMÉNYETEK! :D# 6/23Időpont 2012. aug. 26. 20:24 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Na ha már ennyit írtam, valaki írjon :DD

# 7/23Időpont 2012. aug. 26. 20:33 Privát üzenet

Biztosan nagyon csini lehetsz ;) És nekem tetszik a személyiséged, szívesen lenék a barátnőd, ha közel laknánk :D


Elemezve a személyiségedet biztosan okos lehetsz, kreatív és barátságos. Szereted a varázslatos tájakat, a romantikus hangulatot, a pillanat varázsát. Fejlődéspárti vagy, habár egy kicsit konzervatív is, ami jövőbeli orvosként nem nagy hátrány.


Ja és sok sikert az orvosihoz! Valósítsd meg az álmaidat és ne hagyd, hogy a hazaszeretet itthon tartson! Menj ki nyugodtan Angliába, ott sokat esik az eső ;)A válasz 66%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/23Időpont 2012. aug. 26. 20:56 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszönöm! De igazából azok nem válaszoltak, akik feltették nekem a kérdéseket. Azok véleményére lennék igazán kíváncsi! ;)

# 9/23Időpont 2012. aug. 26. 21:45 Privát üzenet

Nekem nem lennél szimpatikus:) Már csak azért, mert túlontúl magabiztos vagy és okosnak gondolod magad. Én nem kétlem, hogy remeg képességeid vannak, de olyan dolgokról is alkotsz véleményt, illetve ítélsz el dolgokat, amikről még semmilyen tapasztalatod nincs. És ezek szerint bele sem tudsz gondolni más helyzetébe. Gondolok itt az abortusz témára. És itt most nem csak egy felnőtt nő jogaira gondolok (mert estek már teherbe nők úgy is, hogy védekeztek, sőt úgy is hogy megerőszakolták őket), hanem a születendő gyerek jogaira is. Maradjunk annyiban, hogy minden gyermeknek joga van olyan családba születni, ahol szeretettel és örömmel várják őt. Az eutanáziával kapcsolatban is ellenkező véleménnyel vagyunk. Ettől még nem feltétlenül lennél ellenszenves, mert vitatkozhatnánk egy jót, na de más... Hazaszeretet. Majdnem megkönnyeztem, egészen addig amíg ki nem bökted, hogy Angliában képzeled el az életed. Utólag bocsáss meg ha brit születésű vagy.

Mindezek alapján kissé álszentnek tűnsz. Naivan vártam, hogy felsorolod nekünk a negatív tulajdonságaidat is, de hiába. Az elmondottak alapján ha nem tudnám, hogy nem, azt hinném te vagy személyesen Hófehérke, a mesebeli királylány. A kinézeted viszont abszolút nem számít szimpátia szempontjából. Vagyis ezek a magasság és testtömeg adatok. Kismillió féle arcvonásod, vagy gesztusod lehet ami ellenszenvet vagy szimpátiát ébreszt valakiben.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/23Időpont 2012. aug. 26. 23:35 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Fiuk szerintetek ellenszenves ha fogszabályzós a lány?
Hogyan tudnék figyelmen kívül hagyni egy számomra ellenszenves személyt?
Miért vagyok ellenszenves az embereknek kávéivást követően négy órán keresztül?
Hívők! Én szeretnék hinni Istenben, de akárhányszor meglátom Ratzinger Pápát a tévében vagy a neten még az élettől is el megy a kedvem. XVI. Benedek pápa miért ennyire ellenszenves?
Miért van itt ennyi kötekedő, ellenszenves felhasználó?
Ellenszenves emberrel hogy kell viselkedni?

Kérdések az Emberek rovatbólKérdések a Barátok, barátságok rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!