Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha úgy érzed, hogy hanyagol a...

Ha úgy érzed, hogy hanyagol a barátod, akkor teszel valamit?

Figyelt kérdés

Van pár barátom. (férfiak vagyunk)

Az egyik sráccal nagyon jól megvagyunk, naponta messengerezünk, edzeni járunk, bulizni is stb. Hónapok óta nincs olyan nap, hogy legalább ne írnánk egymásra. Ő egy olyan nagyon figyelmes srác, aki mindig érdeklődik felőlem, hogy mi újság stb. Ha valami jót tapasztal, akkor egyből megossza velem, stb. Én is ugyanígy viseltetek iránta. Tehát egy igazi, kölcsönös barátság.

Pár napja azonban nem ír, nem keres, a messengert is volt, hogy be sem kapcsolta. Írtam rá, láttam, hogy olvasta, de nem reagált. Holott semmi nem történt, nem szólalkoztunk össze, nem tettem rossz benyomást tudtommal semmit.

A kérdésem az, hogy várjak-e, hogy lép, vagy én lépjek nyissak felé? Nem akarok egy levakarhatatlannak tűnni, és elvárásokkal sem szembesíteni. Csak úgy "csendben rosszul esik" a dolog.

Ki mit tenne ilyen esetben? (Mennyi idő múlva kérdezzem meg, hogy "vab-e valami baja velem"?)

2014. máj. 12. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet beteg, és nincs hangulata most írni, vagy történt valami a családdal.

Ha én úgy érzem hanyagol a barátom akkor egy 2 hónap múlva ráírok, hogy mizújság. :D

2014. máj. 12. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Az hogy valaki nincs jelen az interneten annak sok oka lehet.Szerintem hívd fel és kérdezd meg hogy mizu? Vagy csak ez amolyan netes barátság?Sörözés meg ilyenek nem jáccik? esetleg az is lehet hogy becsajozott.Vagy lehet hogy már tényleg egy picit túl sokat és már kapcsolatszerűen kezeltétek egymást?
2014. máj. 12. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is az ilyen jellegű barátságokat preferálom. Ilyen helyzetben, általában az szokott történni,hogy a másik megelégel (tapasztalat), vannak olyan emberek, akiknek nincs igényük ennyire szoros barátságra.
2014. máj. 12. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ő keresett inkább vagy te is ugyan úgy kerested?

Barátnőm csinálta azt,hogy mindig ő írt rám,de csak azért,mert ő kelt fel előbb,meg nem volt annyi dolga,én is írni akartam mindig,de többször ő írt rám.De egyszer csak nem írt,nem válaszolt pár napig. És rákérdeztem,hogy mi a baj?? azt mondta csak megnézte mennyire hiányzik nekem és hogy én is keresem e őt,nem csak ő engem.

Én meg megmondtam,hogy akarnék írni neked mindig,de te előbb írsz,így nincs esély.Azután egy jó darabig nem írt reggelente,hanem megvárta míg én írok. Utána hogy észre vette keresem őt, vhogy egyenesbe került az,hogy hol én hol ő keres és nem csak ő mindig.

Meg nálunk is volt olyan,hogy kicsit "meguntuk" egymást túl sokat lógtunk együtt,túl sokat beszéltünk.Aztán kihagytunk pár napot.

Most,hogy dolgozunk mind a ketten,már más minden mert heti 1x-2x találkozunk,beszélni is kb ennyiszer,bár telefonon többször..

2014. máj. 12. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából azonos számban kerestük egymást. Ezzel nem volt gond. Nem virtuális barátság. Szoktunk egyutt lógni. Meg programokat csinálni. Ma ra írtam hogy megsértettem_e de azt mondta hogy nem meg kérdezte hogy jól vagyok-e. En válaszoltam de nem irt vissza en nem temetem a dolgot csak furcsállom. Mindegy a lényeg az hogy bevallaltam hogy en jelentkezem. Meg is történt. Most nála a labda.
2014. máj. 12. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
nem dugtad meg az exét vagy ilyesmi?
2014. máj. 12. 14:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Egyáltalán nem.
2014. máj. 13. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!