Mit tennétek? A 13 éve barátnőm pasija aki 2 éve van vele csak azért van a barátnőmmel mert az exe nemet mondott neki.
Figyelt kérdés
A barátnőmnek 16 éves korától volt egy hosszú kapcsolata ami 3 éve véget ért.Ez a pasi mikor összejöttek úgy tűnt nagyon szereti a barátnőmet.Aztán mikor úgy 9-10 hónapja voltak együtt nem tudta hirtelen kit is szeret,az exet vagy az újat.Barátnőmnek ezt el is mondta csak azt a részét nem,hogy a exel beszélt is erről telefonon.Az ex nem fogadta vissza és maradt az én barátnőm.Ennek most már több mint egy éve.azóta vettek házat és együtt laknak.Szerintetek tényleg megszerette a barátnőmet?Vagy csak ha az elöző nem fogadta vissza jó lesz ő is?2014. máj. 12. 08:41
1/3 anonim válasza:
Akármit is írsz ide le Én attól még nem leszek gondolatolvasó,mert nem ismerem az illetőt,nem éltem meg a szitut satb stb.
Amúgy esélyes hogy szereti az exet is,de az attól még nincs kizárva hogy ne legyen szerelmes és boldog a barátnőddel.Szerintem ezt a helyzetet nem kell túlspiláznod!Ilyen későn már szólni sem illik szerintem ,mert lehet csak feleslegesen tűzet csinálsz.
Meg amúgy az idő sokmindenre képes!valakiket összehoz,valakiket n em :)
2/3 anonim válasza:
Egyetlen kérdés...ehhez neked mégis mi közöd van? :D
3/3 anonim válasza:
Szerintem is ez olyan dolog, amibe nem kéne beleszólnod. Nekünk is az egyik barátnőnket megalázta a létező összes módon a pasija, kihasználta de a barátnőnk csak futott utána. Még mindig nem vagyok kibékülve a gyerekkel, de az ilyeneket le kell nyelni sokszor. Amúgy simán szeretheti, igazából az a srác is nagyon jól helytállt barátnőm mellett a bajban és sokkal jobban kijönnek mióta együtt élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!