Kihasznált egy fiú, bosszut tervezek. Tudnátok tippeket adni?
Figyelt kérdés
Tudom butaság, de én ettol megnyugszom. Meg aztán nem férfihez mélto modon viselkedett. Nem jártunk, de kialakuloban volt...adjatok pár ütős tippet legyszi2014. máj. 14. 22:48
11/17 anonim válasza:
Arra azért készülj fel, hogy ha engem akarna valaki lejáratni, akkor rendörségi ügyet csinálnék belöle. Szóval csak óvatosan, mert ùgyis rájön hogy te voltál, aztán akkor járkálhatsz a bíróságra
12/17 anonim válasza:
Égesd be a kiszemeltje előtt!!! Tud meg ki tetszik neki és előtte alázd le!!!! Úgy ott lennék... bosszú, milyen szép szóóó=)
13/17 anonim válasza:
Ha leégeti, vagy felrakja ilyen oldalakra már jelenthető is fel... az, hogy ő szakított veled, az nem bűncselekmény, ellenben a jóhírnév megsértése, személyes adatokkal való visszaélés(ugye telefonszám stb.) súlyos bűncselekménynek minősülnek. Óvatosan... és mégegyszer mondom... felesleges a bosszú.
14/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok... ja és várom a leértékeléseket... ugyanis az ilyen válaszaimért(amik egyébként hasznosak, csak ugye nem tetszik a figyelmeztetés...) leértékeléseket kapok folyamatosan. :D
15/17 egy naaagy fan válasza:
Ez a korral járhat, de én fiatal vagyok úgyhogy:
alázd a földiiiiig!!
Más lányokat nem tudsz akit becsapott?
16/17 anonim válasza:
Ne haragudj utolsó, de szerinted egy 21 éves ember, aki jobb esetben idén már diplomás felnőtt, és dolgozni is kezd, ez a kora velejárója?
Hogy bűncselekménybe keveredik, mert "jaj, szakítottak velem, most mi lesz"? Ezt gondolod?
A szüleidet támogatnád ebben, ha egymás ellen harcolnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!