Ti mit tennétek a helyemben?
Jövőre ki tudnék menni iskolába németországba. (Rokonokhoz)
Egyszer már voltam kint 1 évet.
Csak az a baj, hogy itt rengeteg barátom van, itt van a család, és ktt otthonosan mozgok, míg ez németországban 1általán nem így van.
ott nem érzem olyan szabadnak magam, zárkózotabb vagyok, nincsenek olyan szoros barátaim, nem érzem olyan jol magam.
viszont adva lenne minden, a rokonok "ki nyaljak a s*ggem", mindent megtesznek értem anyagi szinten is.
Te tudom, hogy ebből az országból így kihúzni nagy lehetőség, és ha kimnnék és tudnék ott németül meg vmennyire angolul, akkor fényes jövő állhatna előttem.
mit szoltok? Menjek v ne?és miért?
13/f
Szíved joga.
De őszintén... Melyiket akarod igazán? Úgy értem. Ha itt maradsz, attól még lehetsz sikeres. És lesznek barátaid. Ha kimész, nem biztos, hogy sikeres leszel, és a barátaidat is nagy valószínűséggel elveszíted. Nyilván beszéltek majd, meg ilyenek... De az nem ugyanolyan. Szerintem maradj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!