A haveri majd a baráti kapcsolatok hogyan alakulnak ki? Hogyan szokott ez menni általában?
Figyelt kérdés
Mert nekem nincsenek barátaim, nem tudok ismerkedni valamiért, ezért kíváncsi vagyok hogy ez átlag emberek között hogyan zajlik. Fiúknál, mert én is fiú vagyok.2015. márc. 5. 17:24
1/1 anonim válasza:
A fiuk szerintem gyorsan össze tudnak barátkozni én ugy vettem észre. Meg elég lazák nem ugy mint a lányok hogy sokszor sok mindenen megharagszanak a másikra vagy "hisztiznek" szerintem ha odamész egy általad szimpatikusnak vélt fiuhoz és beszélgetsz vele mondjuk hogy hogy van vagy ha nem ismered még őket akkor megkérdrzed hogy hívják mit szeret csinálni van e hobbija vagy ilyesmi :-) ha pedig van közös témátok akkor az nagyon jó hisz lesz miről beszélgetni vagy elmentek együtt mmás haverokkal is valahova meg ilyesmi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Külföldön is olyan elhidegültek, s akár rosszindulatúak egymással a magyarok, mint itthon (általában véve)?
Vagy sokkal összetartóbbak, segítőkészebbek, bulizósabbak, jobbak az emberi kapcsolatok? Mit a tapasztaltatok?
Csak én gondolom úgy, hogy sokan alulértékelik a szerencsefaktor szerepét az interperszonális kapcsolatok, meg általában az élet legtöbb területén?
Véleményem szerint ez az egyik legfontosabb tényező; a szerencse nagyobb hatást gyakorolhat a történésekre, mint - bizonyos fokig - a kinézet vagy az intelligencia, és természetesen mindkét - negatív és pozitív - irányba is képes hatni. Nem az extrém esetekre, pl....
Mi az oka annak, hogy a házasság után az emberek általában lerobbannak, míg élettársi kapcsolatok esetén még többnyire az a jellemző, hogy megőrzik az alakjukat?
Akkoris, ha van már gyerekük? Elég furcsa.
Több mint barátság, kevesebb mint szerelem. Általában hogy végződnek ezek a kapcsolatok?
Valakinek tapasztalat?
A kapcsolatok elején általában már van szerelem?
Vagy csak vonzódás? Mert én szerelmet nem érzek egyáltalán, és ilyen kapcsolatba nem akarok belemenni. Vagy az elején más sem érez szerelmet? Az később alakul ki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!