Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kellene tennem?

LiLike♥♥ kérdése:

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki úgy tűnik barátkozni akar egy nem normális ribivel az osztályban, aki mellesleg az én ellenségem, mivel mindig alám ás, de erről nem tudom meggyőzni a barátnőm. Ha ő vele barátkozik, nem tudom elviselni. Mit kellene tennem? Nem akarom elvesziteni, de ha azzal fog barátkozni nem fogok benne megbizni és undorodni fogok tőle.

2016. jún. 19. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:

LiLike♥♥

Nem szeretnélek megbántani és elkeseríteni ,de egyszer majd rájössz hogy az élet nem csupa-csupa rózsaszín és nincs minden szivárványból! :(

2016. jún. 19. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért undorodnál tőle? Ettől nem változik meg személyisége.

Ellenséged?? XD Akkor öld meg mielőtt megöl.

Magyarázd el neki, hogyan ás alád a másik, így nem fog vele barátkozni, mert nem akar majd negatív személyiségű emberrel barátkozni.

2016. jún. 19. 11:47
 3/5 A kérdező kommentje:
De éppen ez az, hogy az a csaj nagyon megváltoztatja az embereket... Teljesen hülye idiótava formázza őket, beképzeltte és be beszél nekik mindent.
2016. jún. 21. 23:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az élet nem csupa szivárvány. Az elmúlt év nehéz volt nekem az iskolában. A barátnőm teljesen tönkre tett lelkileg, pszichológushoz jártam miatta pár hónapig. Mégis képtelen vagyok elengedni öt. Emiatt biztos sokan nem tartanak normálisnak, de mindenki mással küzd az életében
2016. jún. 21. 23:15
 5/5 anonim válasza:

Állítsd választás elé:

Mond meg neki, hogy nem bírod a csajt akivel barátkozni akar és ha Téged nem akar akkor ne szóljon többet ahhoz a lányhoz. Kérdezd meg tőle mennyit jelent neki a barátságotok és mond meg neki hogy válasszon: Ő vagy Te! Nekem is hasonló problémáim vannak. Van egy csaj az osztályomban aki kismilliószor elárult de ragaszkodtam hozzá aztán feltettem neki ezt a kérdést csak másik témában és ő nem engem választot hanem úgymond a "Sötét oldalt". Szóval tedd próbára és meglátod, hogy mennyire vagy fontos neki és ha nem Téged választ akkor ZÁRD KI AZ ÉLETEDBŐL!!!!!!!!!!!!!!! Ha még kérdésed van írj privátban

2016. júl. 12. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!