Mit kellene tennem?
LiLike♥♥
Nem szeretnélek megbántani és elkeseríteni ,de egyszer majd rájössz hogy az élet nem csupa-csupa rózsaszín és nincs minden szivárványból! :(
Miért undorodnál tőle? Ettől nem változik meg személyisége.
Ellenséged?? XD Akkor öld meg mielőtt megöl.
Magyarázd el neki, hogyan ás alád a másik, így nem fog vele barátkozni, mert nem akar majd negatív személyiségű emberrel barátkozni.
Állítsd választás elé:
Mond meg neki, hogy nem bírod a csajt akivel barátkozni akar és ha Téged nem akar akkor ne szóljon többet ahhoz a lányhoz. Kérdezd meg tőle mennyit jelent neki a barátságotok és mond meg neki hogy válasszon: Ő vagy Te! Nekem is hasonló problémáim vannak. Van egy csaj az osztályomban aki kismilliószor elárult de ragaszkodtam hozzá aztán feltettem neki ezt a kérdést csak másik témában és ő nem engem választot hanem úgymond a "Sötét oldalt". Szóval tedd próbára és meglátod, hogy mennyire vagy fontos neki és ha nem Téged választ akkor ZÁRD KI AZ ÉLETEDBŐL!!!!!!!!!!!!!!! Ha még kérdésed van írj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!