Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak meghalni szeretnék?

Csak meghalni szeretnék?

Figyelt kérdés
Nincs ami visszatartson.Se párom se gyerekem.Hogyan lehetne a legkönyebben befejezni?

2016. jún. 21. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Rage quit.
2016. jún. 21. 22:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Exit game -> Abandon
2016. jún. 21. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Dehogy szeretnél. Akkor megtennéd és nem itt kérnél segítséget. Na de mivel mégis itt vagy ezért mint sokan mások mondják én is elmondom hogy van kiút, csak segítséget kell kérni és kitartóan küzdeni.
2016. jún. 21. 22:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Aludj egyet és elmúlik egy időre.
2016. jún. 21. 23:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem kell segitség!Csak "vélemény" érdekel...
2016. jún. 21. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Nézd, tudom, hogy úgy érzed nem kell segítség, eleged van mindenből, csak véget akarsz vetni neki, de hidd el kibírod. Nincs párod és gyereked? Na bumm, ott vagy te magadnak, nem kell más. Nem tudok semmit rólad, mégis hiszek benned. Vannak barátaid, családod?

Hidd el, ha úgy gondolod nincs senkid, akkor is valaki szíve beleszakadna a fájdalomba ha meghalnál.Sőt, nem csak egy valaki szíve, több emberé. Mert nem értéktelen az életed, és te sem. Nehéz az élet, és tudom, hogy fáj. De idővel meg fogod találni azokat az icipici boldogságforrásokat amikért megérte élni, csak várj. Akármennyi idős vagy, az hogy nincs boldogság az életedben, csak azt jelenti, hogy még nem jött el az az idő. Persze az a boldogság se lesz mézes-mázos és tökéletes, de igazi lesz és hidd el, meg fogja érni ezt a sok szenvedést. Kitartás, és ha egyedül érzed magad írj nyugodtan ha gondolod.

2016. jún. 22. 00:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Tehát már eljutottál oda, hogy kinyírd magad, de annyi kreativitás sem szorult beléd, hogy eldöntsd, hogyan?

Én a helyedben valószínűleg összekaparnám minden vagyonomat és elmennék egy utolsó útra, bejárnám a fél világot és megtennék mindenféle hülyeséget, amit korábban sosem mertem. Később meg leugorhatnék valahonnan, vagy akármi, de annyi lehetőséget rejt magában ez a cucc, hogy a végére úgyse akarnék megpusztulni, mert többet akarnék látni a világból. Vélemények érdekeltek, nekem ennyi jutott eszembe.

2016. jún. 22. 00:13
 8/13 anonim ***** válasza:
szénmonoxid?
2016. jún. 22. 07:19
 9/13 anonim ***** válasza:

nem...te nem meghalni szeretnél, csak most nem találod azokat a dolgokat az életedben amitől boldognak éreznéd magad...

ha annyira akarsz családot, akkor tegyél érte, ne a könnyebb utat válaszd...

23F

2016. jún. 22. 07:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Gondolj a gyerekekre!

[link]

2016. jún. 22. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!