Mitől lesz egy férfi-nő barátság?
Második, ha kapcsolatot akar velem valaki, akkor nyilván szimpatikus vagyok neki nem?
Harmadik, így is szoktam tenni, megmondom hogy csak barátságról lehet szó, némelyikükkel olyan jól elvagyunk hogy fél nap is egy percnek tűnik, de amint ezt megmondom, hogy többre ne számítsanak utána már elkerülnek teljesen.
Nem teljesen értem miért baj, hogy szexelni is akar. Én is meg akarom húzni az összes női barátomat, de ettől függetlenül még barátok vagyunk.
Ha a buszon látok egy jó nőt, vele is szívesen szexelnék, ha adnának egy új guminőt akkor azzal is. A férfiak a fában lévő lyukat is meghágnák ha nem lenne szálkás a farkunk tőle...
Szerintem egy jó nagy baromság, hogy férfi és nő között nem lehet barátság. Ezt azok mondják, akiket a farkuk vezet az intelligenciájuk helyett.
Nagyon sokat tud adni egy ellentétes nemű barát, ezt magam is tapasztaltam. Teljesen más nézőpontot tud adni a másik nemet illetőleg.
Véleményem szerint azonban nem túl ritka, ugyanis a férfiak nagy része túlzottan szexmániás...
Ha nincs kémia nincs testi vonzalom.
Senkinek sem tetszik mindenki, nekem ffiként sem jön be testileg minden nő ahogy a nőknek sem tetszik minden pasas. De attól még lelkileg lehet szimpatizálni. Ennyi. Ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!