Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Facebook kép (profilkép)...

Facebook kép (profilkép) lájkolásnál szerintetek mennyi az az idő, ameddig még "belefér" a lájkolás? (lent! )

Figyelt kérdés
Kicsit ezt ki kell fejtenem, mert tudom, hogy elég zavaros a kérdés. Arra gondoltam, hogy ha valaki kirak egy profilképet vagy sima képet, akkor valószínűleg a barátai aznap belájkolják vagy legkésőbb másnap reggel. (A FB-tagok többsége szerintem naponta egyszer felnéz az oldalra, ha csak végigpörgetni 2 perc alatt, akkor is.) De ha van egy távolabbi ismerős és ő pl kitesz egy képet, szerintetek meddig "nem ciki" belájkolni? Nyilván az első pár percben vagy órában, mikor sok ismerőse lájkolja (vagy legalábbis friss a bejegyzés), akkor még nem. Viszont 3 hónappal később már elég ciki, ha csak nem új ismerősök és megnézegetik egymás régi képeit vagy ilyesmi. (Nem speciális esetekre gondolok, hanem régi ismerősök, akik nem barátok, de nem is utálják egymást...stb). Mert ha magamból indulok ki, és egy ismerősöm belákolná egy 3-5 hónapos képemet, függetlenül a nemétől, gyanakodnék arra, hogy bejövök neki, mivel azt a képet nem mutatja újként a hírfolyam, ahhoz nézegetni kell a profilomat. Szerintetek hol van a határ? A maximum, amikor még nem gáz belájkolni egy ismerős régi képét?

2016. jún. 22. 18:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szülőkre, rokonokra gondoltam.... Az a kivétel kategória, mert az egy speciális eset. Vagy ha új ismerősök valakik, az is az, mert nyilván megnézi az ember az új ismerőse adatlapját.
2016. jún. 23. 10:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Jujjjj! Ha nem lájkold rögtön, az már nagyon ciki!
2016. jún. 24. 09:39
 23/25 anonim ***** válasza:
az egész világ egy két lábon járó pszichopata lájkoló szexkazán!!!444 ááááá
2016. jún. 24. 10:47
 24/25 anonim ***** válasza:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ilyen egyszerűen nincs!!!!!!!!

Ma néztem egy sorozatot, ahol a kiskamaszokat figurázták ki, és pont volt egy ilyen mozzanat, hogy ciki volt lájkolni valaki képét 3 nappal később.

ARRA GONDOLTAM, HOGY MILYEN VICCES, ILYEN A VALÓSÁGBAN NICS IS.......

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2016. jún. 27. 23:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Utolsó, a "Családom darabokban" sorozatra gondolsz?

Tegnap én is néztem a Comedyn, imádom. :D

2016. jún. 28. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!