Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van ilyen barátság?

Van ilyen barátság?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Nem mondom, hogy nincsenek barátaim, van egy társaság, akikkel néha összeülünk. Köztük van a legjobb barátnőm is, akivel viszonylag sok közös van bennünk, azonban nem találkozunk valami gyakran. Szeretek ezzel a csapattal lenni, viszont hiányzik egy érzés. Eddigi életemben kétszer jártam úgy, hogy a legjobb barátnőmmel eltávolodtunk, második esetében már nem is beszélünk. Az elsőnél elég kicsik voltunk, úgyhogy az érdeklődési körünk más irányba fejlődött tovább. Én inkább az az "introvertált művészlélek" lány vagyok, aki imád írni, rajzolni, és rockot hallgatni, ő ennek nagyjából pont az ellenkezője lett. A második elhanyagolt, úgyhogy a hosszú ideig tartó próbálkozásomat fel is adtam.

A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan barátság, amikor tényleg azt érzed, hogy igen, ő az, akiben feltétel nélkül megbízol, akinek elmondhatod a titkaidat mert tudod, nem fog elítélni miatta? Régen mindig hittem ebben, hogy egy embernek van egy olyan valaki az életében, aki aztán tényleg a lelki társa.

Ti találtatok ilyen személyt?

2016. jún. 25. 19:26
 1/4 Inessential ***** válasza:

Én nem találtam.

Viszont létezik ilyen.

2016. jún. 25. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én találtam. Kettőt is. Igazából ez egy nagyon szoros 3 tagú baráti kör.
2016. jún. 25. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én találtam egy ilyen barátot, legalábbis amíg napi szinten láttam, addig tényleg ilyen volt, kb. bármit megtudtunk beszélni, bármit elmondhattam neki. Ő volt az egyetlen olyan személy, aki tudott a rossz múltamról. Viszont amióta elballagtunk, ritkábban látjuk egymást, kevesebbet beszélünk, szóval már nem olyan erős a barátság. 19/F
2016. jún. 25. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:

"tudod, nem fog elítélni miatta"

Mi van?? XD Aki elítél, nem alkalmas mély kapcsolatok kialakítására, legyen az baráti vagy szerelmi kapcsolat.

Minden ember mindenkinek lelki társa, ahogy minden ember mindenkinek ember társa.

Magas szinteken nézve minden ember tudna minden emberrel mély barátságban lenni, de sajnos emberek nagyjánál túl sok ezt megakadályozó tényező van bizonyos dolgok miatt.

Csak meg kell találni alkalmasokat.

Lelki párból van 1, de ez ugye más téma.

Írj rám és kifejtem és segítek.

2016. jún. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!