Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Fontos. (Többi...

Mit csináljak? Fontos. (Többi lent).

Figyelt kérdés

Voltak barátaim, ismerőseim akikkel jóban voltam pár éve. Az én és az ő részükről is jó viszonyban voltam velük (sőt..).

Az a lényeg hogy átmentem 2 éve egy másik suliba ahol egy osztálytársal összehaverkodtam, néha át jött az otthonomba csak úgy hülyéskedni stb.

A barátaimmal hirtelen nagyon összehaverkodott..

Azóta egyre furcsábbak lettek a barátaim és undokabbak (velem szemben).

Ennek az oka az is volt, hogy kibeszélt engem a barátaimnak az osztálytársam, a magánéletemről főként hogy mit csinálok otthon stb.

Meg hazugságokat is mondott mert tudta hogy a baráti körömből van egy lány akit szeretek, és így akarta eltaszítani őt tőlem.

Ezek után már egyikük soha nem írt rám pl facen ami régen majdnem mindennapos volt hogy beszéltem velük.

Ha én írok rájuk akkor sem válaszolnak..

Mit tehetnék?

2016. júl. 3. 17:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Keresel valódi barátokat. Azt teheted.
2016. júl. 3. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!