Hogyan tudnék közelebb kerülni újra az ex barátnőmhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Rövid ideje összejöttem egy nagyon aranyos lánnyal de félek hogy elrontom. Az az igazság hogy ő az első nekem. Még eléggé kezdő vagyok és nem igazán tudom hogy mit hogyan, és mikor csináljak. Egyszer csókolóztunk de inkább ő kezdeményezett mint én ami kicsit...
online kapcsolat nélkül hiányzunk egymásnak
Hogy tudnám vele helyre hozni a régi barátságot?
Legjobb barátnők lettünk de abba akarja hagyni a virtuális életét de nekem nagyon hiányozni fog és kicsit stresszelek is mert fáj a hasam,nagyon fontos számomra hisz ő az egyetlen barátnőm akivel így megtudtam volna beszélni mindent..mit tegyek hogy egy netes...
Van egy baratnom, nem mondom hogy nagyon kozeli de sokat jarunk ossze programozni, beszelgetni es mivel nincs tul sok baratom, becsulom a tarsasagat. Most uj fickoja lett, de a pasas miatta hagyta ott a feleseget az ujszulott gyerekevel... a baratnom teljes kodben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!