1/3 anonim válasza:
Attól függ hol dolgozik. Ha egy magyar kisvállalatnak dolgozik cukrászüzemben akkor 180-250 körül.
Ha külföldön híresebb cégnek /hajón akkor akár havi fél millát is zsebre tehetnek.
2/3 anonim válasza:
sőt. ha második erzsébetnek sütögeti a mandulahabágyon pirított dinnyés lepényt, akkor 23ezer fontot visz haza havonta
3/3 anonim válasza:
Csak az előttem válaszolókat tudom megerősíteni. De ez sok szakmára is igaz.
Nekem cukrász ismerősöm ugyan nincsen, de van séf rokonom és ő egy kis kifőzdében kezdte. Amikor jött egy jobb lehetőség, mindig élt vele és szép lassan egyre jobb helyekre jutott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!