A jövőben elfogadnád,hogy a fejedbe chip-et ültessenek a transzhumanisták?

válasza:

válasza:Az X akták s03e09-ben volt egy jelenet: Scully a nyakából kivett chipet megvizsgáltatat egy szakértővel, aki azt mondta: ilyen chipet készítettek a rokkantaknak is, akik az agyhullámaikkal működtetik a számítógépet, közvetlen elektrokemikális kapcsolatot teremt a chip az agykéreggel.
Ez volt 1996-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Kerdesem egy komment ihlette: Innen a 14. Kommentben irjak,h nyomkoveto van bennunk.
Tudom ez furcsa, a legtöbb gyereket nem zavarta, engem viszont marhára tudott zavarni ez a lufi hang.
Attól is félek, hogy hetekig lázas leszek és meghalok miatta. Mi az igazság? A covid azért nem annyira vészes igazából.
Új korszak jön? Minden okos lesz? Az autók, lakások, városok, kávéfőzők, mosógépek...? Házirobot minden családban? A gépek felveszik egymással a kapcsolatot és beszélgetnek? Chipet ültetnek az emberekbe, hogy szinkronizálni tudják őket az okos eszközökkel? Ez...
Elhagytam az irataimat köztük a diákigazolványomat is, hallottam hogy van benne egy chip amire rálehet keresni, így kiderülne hogy hol van a pénztárcám.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!