Nem borzalmasan bunkó dolog, ezt megkérdezni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:4-es, ez ám a polkorrekt világ!
Meg azt se szabad mondani egy nőre, hogy nagyon csinos, mert akkor szexista vagy. Ld. Boris Becker esete Fucsovics Márton barátnőjével, Böszörményi Anettel. Persze nem Fucsovics és nem is a barátnője akadt fenn rajta, hanem valami német femináci. Böszörményi Anett szépen helyre rakta a feminácit, hogy bizonyára azt zavarja az ilyen mondat, akinek még sosem mondták. :-)))))

válasza:

válasza:#4
Hagyd rá, mindig kitalál valami új kontextust amiben kiírhatja a náthás kérdéseit. Valami pszichés gond lehet.

válasza:Legalább olyan jó, mint mikor hazaér a férj,és a feleség úgy köszönti,hogy szia, megjöttél?
Nem, bazneg, még ott vagyok.

válasza:"úgy köszönti,hogy szia, megjöttél?"
A feleségem családjában mindenki ezt csinálja. :D És kajak mindig azt válaszolom, hogy nem, még nem jöttem meg, még kint vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Azt hittem a birkák nyakában zörög ez a valami de rájöttem, hogy a kutyáéban. 😠
Sosem hozott balszerencsét egyébként és nem is hiszek a fekete macskás babonákban. Mint házi kedvenccel is rendkívül jó kapcsolatban vagyok vele már több mint 3 éve. Szinte a legjobb barátok vagyunk. :D Nem értem mi összefüggésben van az álmaimmal.
Most próbál elnyomni, és szóban csipkelődni ahogy csak tud, és aki beszélni akarna velem, arra egyből szinte rámászik, legyen az pasi vagy nő. Mit lehet tenni, és mi okozza ezt? Mintha egyszerre lennék az ellensége és a barátja. Ha más is járt már így, örülnék a válasznak :( 25/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!