Szerencsésnek mondhatom magam?

válasza:

válasza:

válasza:"és gyakorlatilag nem tudom már hova tenni.."
Egy hitelmentes saját lakás vásárlásához még kevés ez az összeg.

válasza:

válasza:Szerezz egy barátnőt. A fodrász, körmös stb elég drágák tudnak lenni.
Költs pl edzőteremre, egészségesebb kajákra (azokbol is van ami dragabb), keress meg masik hobbit es ne csak gamelj. Azt a csajok nem mindig szeretik (persze vannak kivetelek), jarjal el szorakozni mert le pereg elotted az elet. Mikor akarsz barmit is kezdeni az eleteddel? 50/70 evesen?

válasza:8as vagyok. En is igx voltam vele. Sose iszok, sose bulizok, soha se lesz tetkom meg ilyenek.
De nezd mikor be toltottem a 18at lett 3 tetkom. Es csinaltattam 2 helixet, 1 industrialt
Kapcsolódó kérdések:
2 hete próbálkozom a lottóval/kis összegekkel/ ebből 5-ös lottón volt a 2 játék hétből 2-2 2es találatú szelvény/összesen a 2 játékhétre 12 mezőt raktam 6/6/, 6-os lottót az elmúlt hétvégén játszottam életemben először 3 szelvényt raktam 1 szelvényen 5 mezővel, 2...
Nos, van egy 14 éves húgom, neki van 3 barátnője, akik 13, 14 és 14 évesek. Akkor van egy lány rokonunk, aki szintén 14 éves. A legjobb barátomnak pedig van kettő unokahúga, ők 12 és 14 évesek. Azt nehéz leírni, hogy pontosan miben nyilvánul ez meg, egyszerűen nem...
Úgy gondolom egy ilyen fiú tisztelettudó, más mint a többi, hűségesebb, végre nem egy sablon pasit találtam, aki csak a szexre megy. A szex nem olyan jó vele az igaz, de taníthatom és szerintem fejlődik :)
29 férfi vagyok és még szűz. Szerintem ez nagyon nehéz dolog, amikor vágyak, ösztönök vannak és jobbnál jobb nők vannak országunkban. Így nem vagyok mindennapi fiú szerintem, mert a legtöbb fiú már 20 éves kora előtt elveszíti, szóval egy kincs egy ritkaság vagyok :)
Nagyon sok kísértés volt, de nemet tudtam mondani, mert úgy érzem kevés pasi aki erre képes volt. Mindenki aki ezt megtudja el volt ájulva, hogy ilyen férfi nagyon ritka és ez egy kincs manapság. Tényleg olyan ritka és kincs lenne ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!