Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan van az embereknek...

Honnan van az embereknek ilyen kocsikra pénzük?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, megyekszékhelyen élek és nem keresek rosszul , de nem is túl jól. Nézem az utcán a kocsikat.. kivétel nélkül újnak kinéző kocsik, ami nem újabb ,hanem picit régebbi , az is 1-2 milliónál kezdődik. Az újabbak ,meg Hyundai terepjarok, Kia-ak .. , Toyotak, Bmw-ek.. azok meg 5-10 millio alsóhangon. Miből tudják az emberek ezt megvenni? Vagy ez mind hitel?
okt. 25. 16:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Itt egy másik

[link]

okt. 25. 17:11
 22/32 anonim ***** válasza:
Ezeknek a jó kocsiknak csak a lámpája szép, azt meg úgyis mindenki látja sötétben, sőt pont az nem látja aki benne ül.
okt. 25. 17:13
 23/32 anonim ***** válasza:
Belül a műszerfal is nagyon komoly, és belul az ajtókon is végig ledcsík meg az egész kialakítása se mindennapi
okt. 25. 17:22
 24/32 anonim ***** válasza:
13 ban nem gta-t akartam volna hanem GTR!.
okt. 25. 17:27
 25/32 A kérdező kommentje:

17es sokmindenben egyet értek.. de azért 10 emberből az utakon naggjából egy 0,5 ( fél) embernek van lizinges kocsija.

A magyar átlag nettó 450?😀ezen mosolyogtam.. ez ilyen m1es statisztika?

Ez úgy jön ki max , ha a felső…5-10% kot is belevesszük..amivel tényleg átlagot kapunk, csak az emberek jelentős részének ettől messze áll a fizuja.. 300-350 nettó mát inkább reálisabb.. de van akik még ennyit se visznek el.

Természetesen heti 40 oraban

okt. 25. 17:59
 26/32 Szolovjov ***** válasza:
Vagy hitel, vagy az összes megtakarított pénzüket ráköltik. Pedig autót max 4 havi keresetnek megfelelő dellából szabad venni.
okt. 25. 18:57
 27/32 anonim ***** válasza:
#17 akkor hazodott. Kpra nem vehet 40 millás autót. Én a teslát akartam megvenni kp max 2 milla lehetett a penzmosasi törvény miatt, a többit utalni kellett
okt. 25. 19:05
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem írtad hogy mennyi a jól keresek. 2020-ban nettó 400 mellet nem volt nehéz olcsó autót venni

Hitel, lízing. 2020 ban vettem 1.5M Ft kp önerő mellet 2M hitellel új autót. Nyilván nem egy Mercedes... De új autó aminek 0 km-es korától ismerem a történetét és mindent megkap ami kell.

okt. 25. 20:10
 29/32 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy csak bérelték
okt. 25. 20:28
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"10 emberből az utakon naggjából egy 0,5 ( fél) embernek van lizinges kocsija."

Ez valószínűleg igaz, csak egy kalap alá vettem a hiteles kocsikkal. Arra akartam rávilágítani, hogy szerintem az átlagemberek egy elég jelentős része nem a megtakarított millióiból, hanem a havi százezreiből autózik. Tipikus forgatókönyv, hogy emberek 5 évente cserélik az 5 éves hitelre vett új autót.

"magyar átlag nettó 450?😀ezen mosolyogtam.. ez ilyen m1es statisztika?"

Jaj, ezt ne nyissuk ki, nem tartozik ide. Annyit akartam mondani, hogy relatíve átlagos élethelyzetekből is lehet kispórolni elég új autókat.

"max 2 milla lehetett a penzmosasi törvény miatt, a többit utalni kellett"

Így hogy mondod, azt hiszem, pont ez volt a poén az eladó sztorijában is; mármint, hogy a vevő vitte volna, mint egy zsák cementet a tüzépről, de nem adhatták oda neki. Csak nekem nem ez volt fontos a sztoriból, hanem hogy vannak emberek, akiknek így van 40 milla kp-ja.

okt. 25. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!