Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fordult már elő olyan veletek...

Fordult már elő olyan veletek , hogy gyilkos gondolatok?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak azért van mert túl sok filmet néztem? De 10 éve nem néztem már filmet mégis ennyire megmarad az ember fejébe?

márc. 5. 16:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem, akkor sem amikor megvert. Ilyenkor inkább arra gondoltam, jobb lenne meghalni, de nem mást megölni.

Amúgy apám is részegen állandóan gyilkolászni akart volna.

márc. 5. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Igen, de csak nagyon szélsőséges esetek hallatán.
márc. 5. 18:31
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Sőt, rendszeresen, mikor látom pl dokumentumfilmekben, hogy pár év börtönnel meg lehet úszni gyerek gyilkosságot, meg egyáltalán bármilyen bántalmazást.
márc. 5. 19:11
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Ez mindenkiben benne van, mindenkinek van egy sötétebb, gonoszabb énje amit a tudatalattiba száműz.
márc. 5. 20:01
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

#6 Pont a válaszoló írta, hogy ő gyilkolna gyereket, ez rohadtul nem normális…

Mindig meglepődök mennyi beteg ember él köztünk!

márc. 5. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
#8 Olvasd el újra
márc. 5. 20:44
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem rendszeresen. Nem szeretek politizálni, de amikor tolják rám a fizetett propagandát mindenhonnan, és gúnyos mosollyal az arcukon mondják az egyértelmű hazugságot, miközben szó szerint emberek halnak meg, szegényednek el, mennek tönkre miattuk akkor azért szívesen látnám lámpavason lógni az összeset.
márc. 5. 22:36
 8/15 gabor49 ***** válasza:
100%
igen sűrűn van
márc. 6. 07:40
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Sűrűn de sajnos édes a szabadság. De nehéz bírni mert sokak bunkók velem és azt hiszik megtehetnek bármit, ha nem kerülnék érte börtönbe már sokan nem élnének a közelemben.
márc. 6. 08:34
 10/15 A kérdező kommentje:
Szeintem, ha vannak gyilkos gondolataid azzal kevésbé van gond.. Az lenne a gond, ha meg is teszed.. Nem szép dolog mást megölni, mert egy ártatlan emberi élet sokat ér. Akik csak szórakozásból vetik el az életüket azok nem normálisak.
márc. 6. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!