Mennyit tudtok félretenni ha a fizetésetek maximum 400 ezer?

354ezer ft a fizetésem. Van 2 gyerekünk. Van férjem is 😅. De most az én kiadásaimat írom le. Van egy telefon részletfizetésem+net+Tv =25610ft
Isolai ebéd 25000ft.
Gyerekek apróságaira sokat költök (édessés, zsebpénz, apróbb játék, islolai kellékek)kb.60-80000ft
Magamnak havonta 1-2 ruhadarabot veszek, attól függ, hogy mit. Ez lehet 20-100ezer ft-ig
Gyerekruhák, cipők- 30-70ezer ft
Taxi havonta 2× 25ezer ft.
Többre nem jut 🤷♀️.
Még kiszoktam ügyeskedni 2 doboz jó kávét.
A többit a férjem fizeti rezsi, üzemanyag, fodrász (mind a 4-ünknek), ha valami elromlik azt ő veszi meg, nyaralásra ő gyűjt, nagyobb ajándékokra szintén ő.

420k belefér még?
Nagyon változó amúgy, néha semmit nem tudok félretenni, néha 200 körül.

Kérdező!
Ha tegyük fel, 400-t kapok, a havi szcenáriótól függ, mennyit tudok félre tenni. Vannak jobb és rosszabb változatok is.

Ha ennyi lenne akkor sem tudnék félre tenni csak jobban élnék egy picit.
Nyáron még volt egy melóm ahol kb ennyit kaptam akkor sem tudtam félre tenni (mondjuk nem is erőltettem) de szerintem ez az összeg így kb egy viszonylag normális élethez elég egy db embernek 32 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!