Mi az a nagyon égő helyzet, amit megúsztatok anélkül,
hogy bárki észrevette volna?
Figyelt kérdés
Nekem első napom volt autós futárként multinál. Egy nap volt a betanítás, szóval nagyon nem voltam tisztában a dolgokkal, úgyhogy stresszeltem és azt sem tudtam hol vagyok, késésben is voltam az indulással. Álltak kint az autók, ahol be szokták pakolni az árut. Ahogy végeztem a bepakolással visszavittem az üzembe az árumozgató kocsikat, majd kijöttem, beültem az autóba és elindultam. Vagy 400 méterre voltam az üzemtől, amikor felvettem a telefonom a tartóból, hogy ránézzek az útvonalra. Nem az én telefonom volt. Akkor jöttem rá, hogy más kocsiját vittem el. Visszamentem és gyorsan visszaálltam és átültem a sajátomba. Vagy nem vették észre a dolgot, vagy pedig éppen akkor szólt a műszakvezetőnek a kollega, hogy nincs meg a kocsija, de a lényeg, hogy nem volt ott senki. Szóval gyorsan el is húztam utána. A mai napig égek miatta néha.
Emiatt ne égj, ez egy nagyon vicces, aranyos sztori :)
márc. 5. 19:32
2/10 anonim válasza:
Igen nagyon vicces és aranyos is hahahahaha. Megszakadok a nevetéstől.
márc. 5. 19:47
3/10 anonim válasza:
Jót mosolyogtam :)
A minap jöttem ki az egyik szolgáltatótól. Nyomkodom a kocsi távirányítóját, nem kattan. Rángatom a kilincset, meg se mozdul. Vakartam a fejemet, hogy hogyan jutok haza a tartalék kulcsért, vagy kit hívjak fel és főleg hogyan (a telefon is a kocsiban volt, hol másutt..), amikor megkérdezte egy bácsi, hogy segíthet-e.
Ő volt a kocsi tulajdonosa. Az enyém eggyel arrébb állt. A közös nevező a piros szín volt.
Nekem is égett a fejem és én még le is buktam..
A mentségem az volt, hogy aznap éjjel alig aludtam.
márc. 5. 19:51
4/10 A kérdező kommentje:
2. Nem viccet mondani akartam, nem kell megszakadnod :)
márc. 5. 19:52
5/10 anonim válasza:
5-en 6-an dolgoztunk egy irodában, a csoportirányító megkérdezte hogy dugunk-e, mondtam neki hogy csak optikát.. elszégyelte magát, megsértődött és kiment az irodából..
márc. 5. 19:55
6/10 anonim válasza:
Majdnem magam alá pisiltem egy bevásárlóközpontban, de még éppenhogy elértem a wc-t mert jött az inger! :)
márc. 5. 19:59
7/10 anonim válasza:
Munkahelyemen akkorát tüsszentettem, hogy bepisiltem. Berohantam a mosdóba, nadrág le, gyorsan kimostam a bugyimat, és bugyi nélkül dolgoztam végig a napot.
márc. 5. 20:36
8/10 anonim válasza:
Hogy lehet tüsszentés közben bepisilni?? :OOO
márc. 5. 20:38
9/10 anonim válasza:
Ilyen autós sztorit munkatársaim meséltek. A régi rendszerváltás utáni időkben céges Barkasok voltak és mindegyiknek egyen kulcsa volt, mint kiderült. Simán beültek és elmentek egy másikkal, furcsállták, hogy nincs a sok cucc az ablakban... :D
márc. 5. 21:45
10/10 anonim válasza:
Nekem holnap lesz valami sztorim.. nekem kell betanitani egy uj munkast, ugy hogy en is uj vagyok es nem tanitott be senki 💀 (fonok "meg tudod te ezt csinalni, bizok benned".. en meg "💀")
Klinikan kezdtem 4 napja... volt probanapom, de vegig magamra voltam utalva, mivel sokan betegek a munkasok kozul.. a pacienseket a terapiajukra kell vinnem, vissza a szobajukba terapia utan.. ezzel az a bajom csak, hogy fele terapia szobat nem tudom hogy hol van. Oszesen 4 station van ram bizva (10,7,3,4) es ezzel is csak az a bajom hogy a 10es a 3ik emeleten. A 7es a 2 ik emeleten. A 3 es a 4es az elso emeleten... es csak 3 lift van, es a fele kb toloszekes, vagy iszonyat lassan setalnak. A masik meg az hogy az uj munkas alig beszeli a nemet nyelvet, es igy nehez lesz vele kommunikalnom.. mar parazok a holnapi naptol... majd meselek holnap hogy hogy sikerult
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!