Minek jarnak az emberek itthon beulos helyekre?

válasza:

válasza:Engem az érdekelne, hogy emberek miért írnak ki ilyen hülye kérdéseket.
Dehát vannak még rejtélyek!

válasza:

válasza:Otthon kell enni-inni! :)
Vagy barátnál, barátnőnél, rokonnál! :)

válasza:Az a baj, hogy aki ennyire végletekben nézi, hogy "meginni egy sört a padon" annak nem fogjuk tudni elmagyarázni, hogy a beülésnek megvan a maga hangulata amit van aki szeret van aki nem.
Nem mindenki szereti a lakásába beengedi az embereket. Én magam is jobban szeretek semleges helyen találkozni, beülni valahova és nem felmenni a másikhoz, azt meg egyenesen kerülöm, hogy hozzám bárki jöjjön.

válasza:

válasza:Tegyük hozzá az emberek többsége nem napi szinten ül be ilyen helyekre.
Másrészt átlag magyar Józsi munka után bever 2-3 sört, az többe kerül, mint heti egyszer beülni valahova meginni egyet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy munkatársam, huszonéves fiú. Mesélte, hogy az alapkiadásokon kívül a fizuja nagy részét utazásokra költi, de nem ún. álomhelyekre mászkál vonattal, Balkán, Szlovákia... Ez miért jó neki? Én is voltam már pár helyen, érdekes is volt, de valahogy nem tudnék...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!