Minek jarnak az emberek itthon beulos helyekre?
Figyelt kérdés
Akinek van sok penze azt megertem, de atlag emberek atlag fizetesbol minek ulnek be valahova ahol 5-6 x aron adnak mindent, aztan csodálkoznak hogy nem marad a pénzük hovegen. Talalkozni kell masik emberrel nyilvan, de ezt meglehet oldani otthon is, akar barmilyen természeti ingyenes padokkal teli helyen meginni peldaul par sort sokkal olcsobban.márc. 5. 19:42
11/16 anonim 

válasza:

Mi olyan nagyon amúgy sem sörözünk, 1-2 sörrel elvagyunk amíg kitart a beszélgetés aztán megyünk haza.
12/16 anonim 

válasza:

15+ éve még jó volt, amikor nem tripla árakon számoltak fel mindent, ahogy mondják, "rabló" helyekre már nem vagyok kíváncsi, le se xarom!
13/16 anonim 

válasza:

Mondjuk 15 éve is legalább tripla árakon adtak mindent.
Emlékszem valami 120-150 Forintokért vettük a söröket, beülős helyen meg 5-600-tól indult. Az tény, hogy most még durvább a különbség.
14/16 anonim 

válasza:

Igen ez igaz! Akkor is durván felsrófolták, na jó, helye válogatta, de a VIP részleg volt a legdurvább, ott majdnem egy 1000-es volt egy 0,5-ös ásványvíz, az se volt gyenge 2009-2010 környékén! Mostmegaztán...
15/16 anonim 

válasza:

Mert néha az átlagos fizetésemből is belefér és marad így is pénzem hónap végén. Nyilván nem heti 2-3x teázgatok a Gerbeauxban. Itthon vagyok eleget, padon meg sörözgessenek a tinik meg a csövesek.
16/16 anonim 

válasza:

Van szép kártyám, szóval nem kell valódi pénzzel fizetnem az ilyesmikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!