A kérdező szavazást indított:
Repülő
Felhőkarcoló
Egyéb (leírni mi)
20 szavazat
3/8 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy hol tud el férni ennyi ember. Azt se, hogy elférni hol tudnak, de legalább a helyesírás megy.
4/8 anonim 

válasza:

A Taipej 101 nevű felhőkarcolóban is elférne, amelyben összesen 412 500 m²- területű, és 100 emeletes. Négyzetméterenként 2,45 ember ha szűkösen is, de elférne. Ennyi ember tömmege legyen mondjuk 70 ezer tonna ( 70 kg/ fővel számolva) Emeletenként az 700 tonna. Nem vagyok statikus de egy 700 ezer tonnás épületnek el kellene bírnia, ha egyenletes a terhelés.
6/8 anonim 

válasza:

Nem tudom, de legközelebb tagold a számokat, ha ilyen sok számjegyű.
7/8 anonim 

válasza:

A Csíksomlyói búcsú helyszíne, a Kissomlyó-hegy és a Nagysomlyó-hegy közötti nyereg ilyen. Egy természetes nézőtér és színpad, és mindenhonnan aránylag jól lehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!