Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az alábbi életformák közül...

Ha az alábbi életformák közül kellene élned valamelyiket, melyikre esne a választásod?

Figyelt kérdés
2025. márc. 16. 00:17
A kérdező szavazást indított:
Sok pénz, rengeteg bulizás, egyéjszakás kapcsolatok.
Kevés pénz, konzervatív családi élet.
Szerzetesi élet egy kolostorban, időnként kimenni a világba segíteni az embereknek.
Remete élet (teljes kivonulás a társadalomból).
23 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Csak a fenti lehetőségek közül lehet választani. Kombinálni nem lehet. Vagyis lehet, de azokat érvénytelen válaszoknak tekintem.
2025. márc. 16. 00:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lakatlan sziget (Remete életre nyomtam)
2025. márc. 16. 01:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Okés, ez így elfogadható válasznak. Az ilyen kiegészítések beleférnek.
2025. márc. 16. 01:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy világító toronyban élni
2025. márc. 16. 05:51
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Akkor én inkább nem szavazok, egyik sem lenne kellemes számomra.

Elegendő pénz és rendes családi élet egy visszafogott környezetben miért nem játszik?😅

2025. márc. 16. 07:52
 6/11 anonim ***** válasza:
A 4# (világítótornyos élet) nekem is bejönne.
2025. márc. 16. 08:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy csak 4 opció legyen
2025. márc. 16. 08:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Legalább lehetne olyan kategorizálás, aminek értelme is van. Mondjuk, az anyagi helyzet és a családi állapot kapcsolata ne egyetlen opcióban legyen meghatározva...
2025. márc. 16. 08:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Nem vetettem meg a szexrandikat, de ez így túlságosan szélsőségnek hangzik és ezért nem tudom az elsőt választani.
2025. márc. 16. 08:41
 10/11 anonim ***** válasza:
A kevés pénzzel meg tudnék birkózni, a konzervatívkodással nem. Akkor már inkább a bulizás.
2025. márc. 16. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok, ha bármelyik párt nyert volna 2/3-al valamelyik választáson, ugyanilyen egypártrendszert alakított volna ki és ugyanúgy uralná a médiát, mint a Fidesz?

Ha mondjuk a Jobbik nyert volnq 2/3-al 2018-ban, ő is azon lett volna, hogy minél jobban kiterjessze a hatalmát? Vagy 2022-ben az Összefogás is ugyanezt tette volna?

Melyik mosógépre essen a választásom? Valakinek valamelyik típussal tapasztalat?

Adott két mosógép, de nem igazán tudok dönteni:1. LG F2WT4S6AIDD 2. AEG L6SE27SE Hátha akad olyan köztetek, akinek van már tapasztalata ezekkel a mosógépekkel kapcsolatban :)

Mikor lesznek olyan választások ahol mi, egyszerű átlagemberek is nyerni fogunk és nemcsak valamelyik párt?

Mi mindig megszívtuk eddig bárkire is szavaztunk az elmúlt 30 évben.30 évvel a választások után sincsenek se munkahelyek,se rendes fizetések.Az egészségügyben sem javul a helyzet.Mindegy hogy önkormányzati,parlamenti,vagy uniós választás nem változik semmi.Vagy marad...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!