30 évesen teljesen egyedül vagyok, de igazából jól érzem magamat. Furcsa az, ha jól érzem magamat teljesen egyedül?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nincs kivel beszelgetned?
Tegyük fel. Van érettségije és egy jó szakmája. Egy 18-19 éves embernek van már ennyi esze? Vagy a mai világban még gyerekesek?
Pár napja kezdődött az egész nemtudom miért. 2 jó barátommal összevesztem mert nagyon sértő és bunkó dolgot csináltak velem, aztán a lánnyal akibe szerelmes vagyok és tökjól alakultak a dolgok ma kidobtam őt és letiltottam mindenhonnan is mert úgy érzem csak...
Szeretet nélkül nem igazán látom értelmét az életnek. Megsemmisülve érzem magam, és egyszerűen képtelen vagyok jó kapcsolatokat kialakítani, mert mindenkinek van már elég barátja és/vagy párja, ideje meg annál kevesebb, így bárhova megyek, csak koloncnak érzem...
Mert nem hagyták magukat, hanem volt bennük olyan akaraterő, kitartás, hogy ezt az utat végig kell csinálni és meg is csinálták? Olyanokra gondolok, akik sem családi támogatást nem kaptak, sem az iskolából nem kaptak az életben hasznosítható útmutatást. Vagy olyanokra,...
Csak mert nekem eddig semmit. Kezdek magamtol megijedni. Az orvosok lekezelnek, el se mondjàk mi a bajom, ha beteg vagyok, flegmàn kitessékelnek, bezzeg apa jelenlétében nem mernének ilyet, vagy kikezdett velem az elözö munkahelyen a fönök es mivel nem mentem bele...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!