Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerettek egyedül aludni az...

Szerettek egyedül aludni az ágyatokban? (A kérdésem nemcsak egyedülállókhoz szól, akár párok is válaszolhatnak!)

Figyelt kérdés

2025. márc. 21. 23:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Én a párommal élek és egy egyszemélyes ágyon alszunk...Szóval igen, szeretek rajta egyedül aludni, mert akkor rendesen elférek.
2025. márc. 21. 23:15
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Sosem volt bajom az együttalvással sem, de egyedül sem rossz, legalább nincs vita, hogy ki horkol, vagy menjen-e a tv 😁

Néha azért már picit hiányzik, hogy legyen mellettem valaki, de nem vészes (nem kérek privátot sem 😊)

39 éves, egyedülálló, kisgyerekes anyuka vagyok

2025. márc. 22. 00:22
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Én inkább a gyerekekkel vagyok ebben kompatibilis, férfiak általában nulla fény, ablak csukva, tök sötét, semmi mocorgás ha ő alszik, és lámpaoltás előtt meg lövöldözős vagy pörgős akciófilm, alvás előtt 3 órával már szigorúan elpakolva az összes kaja. Nekem az ami a gyereknek jó sokkal jobban bejön, kis fény, levegő, este valami kis light-os zene vagy relaxáció, este még egy kis puding vagy gyümölcsturmix, vagy akár szendvics.

Szeretek a párommal aludni de egy idő után kikészít ezekkel a szabályaival meg a hangerővel ahogy a film neki jó.

2025. márc. 22. 01:22
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Olyan magányt érzek ami nem normális annak ellenére, hogy férjem van állitólag. Lehangoló számomra és sokszor mert nincs kit megöleljek. Bár akkkr is csak eldobná a kezem ha ráteszem. Nem gondoltam volna, hogy ez a felnőtt élet és így kell megöregedni. Elfogadom hisz felesleges ágálni ellene. Önutálatom erősíti. Jee!
2025. márc. 22. 06:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudnék máshogyan, más formában.
2025. márc. 22. 08:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Kinyitott kanapén alszok egyedül is, de nem nagyon szeretek egyedül lenni.
2025. márc. 22. 09:34
 7/20 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: egyszemélyes ágyon alszotok általában, de szeretsz egyedül aludni? (Bocsánat, kicsit nehezen értelmezem a leírtakat.)

2-as és 3-as: igen, előfordul, hogy a gyerekkel/gyerekekkel alszik az anyuka. (Apukák talán kevésbé.)

4-es: nagyon sajnálom a helyzetedet! Talán párterápia segíthet valamilyen formában. Kitartás kívánok! (Nekünk a párommal a közös imádság oldotta meg az elhidegülési szakaszok nehézségeit. Újra összemelegedtünk.)

5-ös és 6-os válaszolónak is köszönöm szépen! Jöhetnek még észrevételek!

2025. márc. 22. 09:43
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem mert sz.r a párnám takaróm pénzem meg nincs rá.

Amúgy mivel úgyis elalszok, nem is tudok róla jóformán hogy az ágyamban fekszem.

Ha épp van barátom jóérzés az ölelős alvások is meg minden ilyen melegség.

Eddig hál istem mindig jó pasijaim voltak.(egyet kivéve) Egyikse tévére aludt el, mindegyik bújós, nem molesztálnak, a szexet nem keverik a "meghitt" elalvással szeretgetéssel, és mélyen alszanak, tehát foroghatok kimehetek pisilni meg hajnalban is teázni ha akarok, reggel nem ébresztenek fel stb.

Azzal az eggyel meg kb pokol volt.

Tévére alszik el, igy mindig viraszthattam addig mig ki nem kapcsol, beállitottuk időzítőre es mindig az volt, ha lefekszunk pl 10 kor, akkor 11 ig el se aludhatok csak virraszthatok ébren, aztán minden neszre ébredt, zavarta ha köhögök, vagy nem mehettem ki pisilni se szinte, nem ölelős bújós, de egy jóéjtpuszi sincs, háttal fordulva alszik, mert neki csak úgy jó, ha együtt filmeztünk is szigoruan egymás mellett csak(tehát olyan se volt hogy a mellkasán lehet a fejem, vagy akármi), sajnálta tőlem a plüss takarót, az nagy kegy volt hogy takarózhatok azzal,(ellenben az összes tobbi pasim meg azt csinálja csinálta hogy mindig az övé a kényelmetlenebb párna vagy hadviselt takaró és automatikusan alap természetességgel nekem adja/ágyazza meg a jobbat)vagy pl utáltam az esti filmezéseket mert nem voltam hozzászokva, hogy nem megyunk sehova, nem pörgünk, nem haverok buli fanta vendégek rokonok vagy együttfőzés, vagy akármi élet van, hanem lessük otthon a tévét, próbáltam ebben keresni az értelmet is, meg biztos élmény 1-1 film, (hát utólag se hiányzik és nem tartozik a jó emlékek közé exszel a filmezés), de a lelkizős vagy mélyebb beszélgetések se jöttek be vele ilen estéken elalvások előtt, a felfogásai sem(pl ő ugy van vele hogy semmi nem tart örökké senki nem tudhatja hogy mikor üt be az életébe akár kapcsolatban vni viharos áramütés tipusu szerelem..b+ mi a sz.rnak van akkor velem) na az az exem ilyenben a rossz emlékeim közé tartozik csak. De nemcsak ezekben. Napestig sorolhatnám.

2025. márc. 22. 10:15
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
*De ő pusztult bele a szakításba mert le lett cserélve.
2025. márc. 22. 10:16
 10/20 anonim ***** válasza:
58%
*Ja a reggeli szexet nem is emlitem szárazon még betenni is alig bírta. De az neki is elég volt egyszer, többet nem akart reggel félálmomban meghúzni:)
2025. márc. 22. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen nőként egyedül lakni?

Nem magányos aki egyedül lakik?

Van itt akit pszichoterápián meg tudtak tanítani elfogadni hogy egyedül fogja lélni az életét társ nélkül?

Volt 2 hosszabb kapcsolatom, viszont már 6 éve nem találok társat és 40 évesen már kezdem azt hinni már nem is fogok. Pedig semmi nagy igényem nincs csak nem vagyok egy vonzó valaki. Ebbe a tudatba viszont kezdek bekattanni és inni kezdtem.

Terápia, terapeuta tud segíteni megtanulni hogy egyedül is jól tudjam érezni magam, teljes életet tudjak élni egyedül is?

Mióta elváltam rettentő magányos vagyok és egyedül érzem magam, így semmi értelmét nem látom az életemnek, új társat viszont nem találok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!