Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt érzem, hogy túl sok...

Azt érzem, hogy túl sok minden történik egyszerre és végén bénultan ülök az egész káosz közepén. A nagy részük nem rossz dolog, bár van rossz is, de a gond nem ez, hanem, hogy olyan, mintha 10 helyre kellene betenni 36 dolgot. Mi a kiút?

Figyelt kérdés
Valaki volt hasonlóban és megtanulta jól mozgatni ezt? Anélkül, hogy visszakéne venni dolgokból? Mert nem szeretnék leépíteni emberi kapcsolatokat, és a teendőim is olyanok, amik irányt adnak az életnek. Hogy kell ezt jól? Meditáljak? Az megint egy plusz dolog :D
ápr. 7. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Ez igy túl tág de ha teendőkről van szó, meg random is közbeeső dolgokról, akkor vannak erre appok is vezetni, tervezni ütemezni es fontossági sorrendet is felállítani prioritálni.

Vagy megtanulni nemeket is mondani meg késobbre tenni ezt azt ha pl aludni sincs mar időd mert qz is be van osztva.

En igy jártam pl.külföldön ejszaka végig meloztam vendéglátás bulizás, nappal a könyvelést banki ügyeim adobevallást kellett ingéznem vagy mikor mit de melo után még a barátommal haverokkal is menünk mjndig valahova de még a szex se fért bele sokszor mert otthon mégcsak nem is voltunk..es nem egyszer ugy mentem be melozni hogy aludtam előtte 2 órát....de olyan is volt hogy 72 órát voltam fent mert állandoan mentünk vagy melo volt.

Na egy idő mukva munka után eljezdtem aludni es mondtam en nem megyek. Mondjuk a sok nemre rá is ment a kapcsolat..de akkor ugy voltam vele végre aludhatok ..

ápr. 7. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:

Folyt ez nappali munkaviszonynál ugyanez. Akkor meg du éjszaka éltünk. Merthát akkor tudok vele/velük lenni. Munka után topart ügyintézés ejszakai bulik bandázás minden nap másnap meg melo..

A magánélet egyszeruen nem fér bele vagy dolgozik pihen alszik vki vagy van élete is. A kettő együtt nincs. Illetve az nulla hogy meko utan tv vacsi furdes szex alszol..ez durva.

ápr. 7. 17:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Haha, akkor más is átérzi :D Nekem is van külföldi munka is a képben, ez is odatesz rendesen ennek a minden túltengésnek, mert így két országban kell érteni, hogy mit hogy, meg ugye utazgatás, amikor otthon van az ember az is nagyon sűrű, mert akkor mindenkivel találkozni. És tökre olyan dolgok, amiket én magam akarok, szóval nem ilyen kényszeredett. Csak sok, folyamatosan észnél kell lenni, mikor mit kivel. És igen párkapcsolat nélkül egyszerűbb lenne az is biztos, mert az is sok idő és dolog amit tervezni kell :D Neked mi lett a megoldás? A párkapcsolat offolása? :D
ápr. 7. 17:22
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Hogy te milyen elfoglalt emberke vagy.. És még gyakorizásra is van időd.
ápr. 7. 17:24
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Tök hihető, hogy mennyire elfoglalt vagy.. Aha.. Ja. Azért ütöd itt az időt Gyakorin. Elárulom, hogyha valóban elfoglalt lennék, akkor nem lenne időd, hogy ide írogatsz, kommentelgetsz.
ápr. 7. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
És most feljöttél ide dicsekedni, hogy mennyire fontos ember vagy. Aha.. Azért, hogy kapj egy kis figyelmet, meg vállveregetést, hogy mennyire fontos vagy, mennyi mindent csinálsz. :D
ápr. 7. 17:29
 7/14 A kérdező kommentje:
#4-6 ahahaha nektek mi bajotok? :D Tegyetek fel kérdést ti is a saját gondjaitokról, de ne másét tetézzétek már nah :D
ápr. 7. 17:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem offoltam a kapcsolatot. Hanem tönkrement.

Eleinte féltékeny volt, nem értette miert nem megyek vele miért változtam meg, miert nem akarok a haverokkal lenni vele, menni bandázni mjndenhova, egyszer kétszer még elment, hogy mert alszok, de akkor elkezdett átfordulni az egész.(sőt már az se érdekelt hogy lépjek keressek másik melot meg haladjak gyűjtsek fejlődjek. Ugy semmi nem érdekelt már.)

Eleinte mondta kedvesen, nem az az élet hogy hazajovunk eszünk alszunk(ebben nyilván igaza is van),de aztán mivel azt hitte van valakim meg hogy nem szeretem!! Igy elkezdett más utakon járni akkor, kimaradozni,n"zülleni" is.

Bevállalt fekete melokat meg veszélyeseket 3.országban is, meg csúszott el a fr.ncba. (mint valami elhanyagolt gyerek..), es ezekben az időkben meg egyszercsak hiv az anyja, hogy tudok e vmit a fiáról, mindenki keresi..

Nahát elkapták, de ugy, hogy helyből ki se engedték..(4 év börtön..)

Egy ideig jártam utána, hogy hol az istenben van előzetesben, vagy akármi, meg is lett, csak ép nem engedtek vele beszélni!!ment a dráma, mint a filmekben az elválasztott szerelmesek, aztán magányoskodtam "otthon"(azaz a munkahelyi szálláson), aztán beintettem az egésznek, hogy robotolok gájázom alig bérért, életem sincs, barátom sincs. Értelmét vesztette valahogy minden.

Hazajöttem a p.csába.

Itthon pedig a szokásos álloviz.

Csend üresség meg a semmi. Kezdhettem ujra kiépiteni vmi szoc.rendszert, munkát találni, kozben mentek a drámák sírások levelezésekben, képkuldések, stb.

4 év mulva jött ki es jött hozzám. Könnyes szemekkel es a szulinapomon szabadult pont. :)

De 4 év múlva ő már egy másik ember volt..:( még a szeme is megváltozott zöld volt mikor bekerült es szinte fekete lett mikor kiengedték..egyebekben meg romlott is.

És itt lett lezárva.

ápr. 7. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:

*Amugy nem egy volt barátom igy jár higy mellettem valahogy tönkremennek a pasik..

Egy másikkal pl amikor balhézós időszakaink voltak, a munkahelyén is elkezdett balhezni, erre 10 ev munkaviszony után kirúgták.

Pedig en komolyan szivvel lélekkel vagyok egy kapcsolatban meg szeretem meg minden a másikat. 8.voltam

ápr. 7. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

"Mi a kiút?"

Hogy abbahagyjuk a picsogást.

ápr. 7. 17:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!