Akinek minden rossz szinte egyszerre összejött (munka, egészség, párkapcsolat elvesztése), hogyan állt fel ebből a helyzetből?
Úgy néz ki, kilátástalan a helyzetem, valami kapaszkodót keresek, legalább valami szöveget, mantrát, amit ismételgethetek, ha már tehetetlen vagyok a dolgok befolyásolására (ebben a pillanatban, jelenleg).
Esetleg egy pozitív történetet, akinek sikerült.
Írjatok valamit!

válasza:

válasza:A klasszikus: "Elmúlik." Lépésről lépésre. Döntsd el mi élvezzen prioritást. Ha az egészséggel kapcsolatban van sürgős tennivaló, akkor arra koncentrálj. Aztán jöhet a munkahelyi helytállás, vagy az álláskeresés. Nem kell mindennek egyszerre sikerülnie. Kitartás. És kérj erősítést - ne zárkózz el azoktól, akik közel állnak hozzád, akiknek fontos vagy, akikben megbízol.
Olyan nincs, hogy egyáltalán nem tudod befolyásolni a dolgokat, max 2 rossz közül kell választanod a kisebbik rosszat, de akkor is hatással lehetsz a folyamatra, nem csak sodródsz.

válasza:Rejtő Jenő segített. Kedvenc idézetem tőle:
-Elvesztünk! Lehet rágyújtani.
---
Csak az eddig ismert világod van változóban, de ez nem a vége még.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!