Mitől lehet ez a “sajnálom magamtól” dolog nálam?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, dolgozom. Minden szabadidőm munkára töltöm, hogy minél több pénzt gyűjtsek gyűjtsek és gyűjtsek. Van autóm, de a szüleimnél élek. Barátnőmmel 1-2 hónapja mentünk szét.. És azt vettem észre magamon az elmúlt időkben, hogy keresem, keresem, gyűjtöm a pénzt de magamtól sajnálom bármire is. Autóba szívesen tankolok, minden egyéb.. De magamnak sajnálok megvenni szinte bármit is. Mindig van egy célom, hogy na ezt az X összeget érjem el a számlán, és utána költök valamire. Meg van az az X összeg, utána pedig az következik, hogy na ez meg van, akkor nincs messze a másik kerek összeg, akkor gyűjtök tovább. És így megy folyamatosan a végtelenségig.. Gyűjtök gyűjtök, de nem szeretek költeni. Ez milyen “betegségre” vagy nem is tudom mire utalna?ápr. 12. 16:23
1/4 anonim 

válasza:

Én is ilyesmi vagyok. Csak gyüjtöm a pénzt. Mindig. Ha kell egy új telefon akkor igazi dillemábba kerülök. Nem szeretek kiadni nagy összegeket. Szerintem ez arra utal hogy nem keresünk sokat és még azt a kicsit is próbáljuk beosztani. Nyilván ha keresne az ember 500-600 ezret akkor változna a dolog. Szerintem
2/4 anonim 

válasza:

En gazdagot is ismerek olyat aki szinte ugy él mint vmi csöves.
100 millioja van luxusingatlant épít és..az anyja kocsijával jár, az anyját húzza le kajával, nőkre/párjára nem költ semmit max fagyizni hívja el, vesz magának pár jó cuccot az oké de hobbira se költ inkább nem csinálja, stb.
3/4 anonim 

válasza:

Állítólag az önszeretettel, illetve a hiányával függ össze. Nem magamtól vagyok ilyen okos, mások mondták nekem is, mikor hasonlókat osztottam meg magamról.
4/4 anonim 

válasza:

Szüleidnél láttál hasonló mintát?
Mit jelent számodra a pénz? Ha pl. biztonságot, lehet ok ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!