Tudnátok úgy kakilni, ha van még valaki a helységben?
Pl ha egyben van a fürdővel.
Vagy úgy fürdeni, hogy van még bent valaki.

Látogatóban voltam a héten az egyik kórházban a Belgyógyászaton. Többen be voltak pelenkázva, pedig csak pl. az egyik beteg, leesett a lépcsőről és beütötte a fejét, szédelgett. Segítséggel ki tudott volna menni wc-re. Megszólított, hogy szóljak a nővérnek, hogy nagywc-zni kell nagyon. Szóltam a nővérnek aki visszakiabálta, hogy azért van rajta pelenka, hogy oda tegye.
Szerencsétlen ember, látogatási időben, látogatókkal a szobában kénytelen volt beleka...ni. Szőrnyű kellemetlen volt neki. Én kimentem a párommal, de többen tudomást se vettek róla.
Azóta is érthetetlen, hogy miért jobb az összekent pelenkából kimosdatni a beteget, mint ágytálat alá tolni.
A szükség nagy úr, ha egyszer nagyon kell, akkor kénytelen az ember mások előtt végezni a nagydolgát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!