Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok úgy kakilni, ha van...

Tudnátok úgy kakilni, ha van még valaki a helységben?

Figyelt kérdés

Pl ha egyben van a fürdővel.

Vagy úgy fürdeni, hogy van még bent valaki.

ápr. 24. 21:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Fürdeni tudnék, de mást nem.
ápr. 24. 21:30
 2/25 anonim ***** válasza:
66%
Simán.
ápr. 24. 21:42
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
Persze, sz@rom én le 🤣
ápr. 24. 21:45
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha már nagyon kellene "kakilnom" akkor biztos megoldanám, de ha van rá mód hogy ne legyen ott senki amikor sor kerül rá akkor mindenképp azt preferálnám. A fürdés szerintem nem nagy dolog, egy edzőterem, uszoda, termál, etc. közös zuhanyzójában is megoldja az ember, kvázi mások előtt, de mindenképp úgy hogy vannak még a helyiségben.
ápr. 24. 21:45
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
A helyseg azt jelenti hogy telepules, szoval ja, siman szarok itt a varosban. Ha van meg valaki a mellekhelyisegben, akkor attol fugg ki az es mennyire kell.
ápr. 24. 21:48
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Csak fürdeni, azzal nem lenne gond
ápr. 24. 21:48
 7/25 anonim ***** válasza:
82%

Látogatóban voltam a héten az egyik kórházban a Belgyógyászaton. Többen be voltak pelenkázva, pedig csak pl. az egyik beteg, leesett a lépcsőről és beütötte a fejét, szédelgett. Segítséggel ki tudott volna menni wc-re. Megszólított, hogy szóljak a nővérnek, hogy nagywc-zni kell nagyon. Szóltam a nővérnek aki visszakiabálta, hogy azért van rajta pelenka, hogy oda tegye.

Szerencsétlen ember, látogatási időben, látogatókkal a szobában kénytelen volt beleka...ni. Szőrnyű kellemetlen volt neki. Én kimentem a párommal, de többen tudomást se vettek róla.

Azóta is érthetetlen, hogy miért jobb az összekent pelenkából kimosdatni a beteget, mint ágytálat alá tolni.

A szükség nagy úr, ha egyszer nagyon kell, akkor kénytelen az ember mások előtt végezni a nagydolgát.

ápr. 24. 22:08
 8/25 anonim válasza:
68%
Simán, ahogy számtalanszor volt is már rá példa. Persze nyilván nem járkálunk be passzióból a másik otta alá tojni, ha az épp fürdik, de vannak helyzetek, amikor a szükség törvényt bont. Nincs ezzel semmi gond szerintem.
ápr. 24. 22:11
 9/25 anonim válasza:
39%
otta=orra
ápr. 24. 22:12
 10/25 anonim ***** válasza:
61%
Majd ha gyereked lesz rájössz, hogy bármit tudsz csinálni mellette :DD - de gondolom itt nem ez a kérdés: fürdésnél ha a hab takar, még akkor is csak max férjem-gyerekeim-legjobb barátnő nem zavarna (férjem természetesen enélkül sem :D), de kakilni max a gyerekeim előtt, akik kicsik és ott toporognak mellettem és bejönnek utánam... más előtt nem.. csak ha baromira kéne.. akkor nem érdekelne semmi, csak hogy leülhessek és könnyíthessek magamon :D
ápr. 24. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!