Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legparább élményed?

Mi volt a legparább élményed?

Figyelt kérdés
ápr. 24. 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Felkeltem valamelyik nap és megijedtem hogy dolgozatot írunk azt rájöttem hogy 10 éve nem járok iskolába.
ápr. 24. 23:36
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Amikor szombaton lerészegedtem és vasárnap azt hittem már hétfő van és írtam a főnökömnek, hogy ma nem tudok bemenni, mert beteg vagyok. Közbe csak iszonyat másnapos voltam. Ő meg visszaírt, hogy ma nem kell jönnöd, vasárnap van. Legszívesebben elástam volna magam a szégyentől. 😅
ápr. 24. 23:39
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Paranormális, vagy ijesztő szituációra gondolsz?

Ha az utóbbi, akkor talán az, amikor 2000-2002 környékén sétáltam itt Fehérváron a lakótelepen éjjel, és ok nélkül támadott meg egy drogos és/vagy részeg csöves.

Fenyegetett, jött utánam, nem igazán érdekelt. Utána megütött hátulról, erre egy olyat húztam be neki, hogy ott elájult, elfutottam. Erre 30 év múlva is emlékezni fogok még, pedig csak 16 voltam akkor.

ápr. 24. 23:43
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Egyszer volt olyan elmenyem hogy szetesik az ido pillanatokra. A pillanatok rendkivul rovidek voltak es koztuk erzekelheto volt a szunet ahol nincs semmi. Azt hittem ez mar igy marad. Vagy mindig is igy volt, de most mar tapasztalom is. De hamar elmult szerencsere.
ápr. 24. 23:48
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

2019-ben eltörtem a combom, a mentős pedig adott morfiumot.

A legtöbben úgy képzelnék, hogy az valami kellemes dolog, ezzel szemben nagyon durván hallucináltam, tiszta halálközeli élmény volt. Ráadásul mesélték, hogy egyáltalán nem voltam magamnál, üvöltöttem, mikor megpróbálták levenni a gyűrűimet, de én ebből semmire nem emlékszem, viszont furcsa módon a hallucinációm a mai napig pontosan fel tudom idézni.

ápr. 24. 23:56
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
valami megpróbálta lehúzni rólam a takaróm. félálomban erőszakosan visszacibáltam. emlékeztem rá mintha ébren lettem volna olyan valóságos volt, de mondom biztos behaluztam. pár hónappal később hogy ezt bárkinek elmeséltem volna, anyám számolt be hasonlóról, biztosra állítja hogy nem álmodott, de volt egy takaróemelgetős élménye a lábánál amit nagyon parázva adott elő, 30 éve fia vagyok, de hasonlót nem hallottam tőle, full ledermesztette mint engem
ápr. 25. 00:09
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
lemaradt hogy egy szobával arrébb élünk egymástól, ugyanabban a házban, szóval mondhatni majdnem ugyanott történt a "megzaklatás" :D
ápr. 25. 00:12
 8/13 anonim ***** válasza:
21%

Az előző évben az egyik ismerősömet hívtam munkaügy miatt. Pár napra rá ünnepnap volt, majd hívott egy full ismeretlen országból valaki: egy nagyon rövidet csengett a telefon, nem vettem fel, megnéztem az országhívót: boszniai szám volt.

A következő hétre rá kiderült, hogy az ismerősöm pont abban az országban volt azon a héten.

Máig nem tudom, mi lehetett ez.

ápr. 25. 07:25
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
A 6-os ilyen nekem is volt, tudományos alapja: a lábaddal csinálod tudat alatt. Túl sok volt a conjuring.
ápr. 25. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:
33%

Egyszer hazafelé esti órákban megtalált azzal egy beszüttyözőtt manus, hogy gyújtót kér. Mondtam, hogy nincs. Elkezdett üvölteni, hogy márpedig van gyújtóm és adjak neki. Szerencsére nem jött utánam. A következő esetben viszont valaki utánam jött.

Még későbbi órákban és távolra idő előtt elment egy busz, hülye helyen 10 percet kellett sétálnom, bokrok közül sötétben szemből jött valaki, teljesen váratlanul a semmiből rám üvöltött, próbáltam rezzenéstelenül tovább menni, a szemem sarkából figyeltem... Egy ideig ment tovább ő is és szintén szüttyős állapotban mormogott. Ám hátrafordultam, ő is hátrafordult, utána lépteket kezdtem el hallani, és jött utánam horrorisztikus lépések stílusában! Alapból is átlagon felüli hetes sebességem van, de akkor 10-esre kapcsoltam. Amikor kiértem csomópontra, akkor visszafordult. Ez egyébként egy barát és keresztcsalád területén történt, azóta előbb kijárok a buszhoz vagy még amíg járjon minden 10. percben busz.

Nekem volt "másmilyen" is, de azt itt nem osztom meg.

Az nem számít, hogy valaki meg akart erőszakolni. Mert azt leütöttem. :-)

ápr. 25. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!