Mi volt a legparább élményed?

Paranormális, vagy ijesztő szituációra gondolsz?
Ha az utóbbi, akkor talán az, amikor 2000-2002 környékén sétáltam itt Fehérváron a lakótelepen éjjel, és ok nélkül támadott meg egy drogos és/vagy részeg csöves.
Fenyegetett, jött utánam, nem igazán érdekelt. Utána megütött hátulról, erre egy olyat húztam be neki, hogy ott elájult, elfutottam. Erre 30 év múlva is emlékezni fogok még, pedig csak 16 voltam akkor.

2019-ben eltörtem a combom, a mentős pedig adott morfiumot.
A legtöbben úgy képzelnék, hogy az valami kellemes dolog, ezzel szemben nagyon durván hallucináltam, tiszta halálközeli élmény volt. Ráadásul mesélték, hogy egyáltalán nem voltam magamnál, üvöltöttem, mikor megpróbálták levenni a gyűrűimet, de én ebből semmire nem emlékszem, viszont furcsa módon a hallucinációm a mai napig pontosan fel tudom idézni.

Az előző évben az egyik ismerősömet hívtam munkaügy miatt. Pár napra rá ünnepnap volt, majd hívott egy full ismeretlen országból valaki: egy nagyon rövidet csengett a telefon, nem vettem fel, megnéztem az országhívót: boszniai szám volt.
A következő hétre rá kiderült, hogy az ismerősöm pont abban az országban volt azon a héten.
Máig nem tudom, mi lehetett ez.

Egyszer hazafelé esti órákban megtalált azzal egy beszüttyözőtt manus, hogy gyújtót kér. Mondtam, hogy nincs. Elkezdett üvölteni, hogy márpedig van gyújtóm és adjak neki. Szerencsére nem jött utánam. A következő esetben viszont valaki utánam jött.
Még későbbi órákban és távolra idő előtt elment egy busz, hülye helyen 10 percet kellett sétálnom, bokrok közül sötétben szemből jött valaki, teljesen váratlanul a semmiből rám üvöltött, próbáltam rezzenéstelenül tovább menni, a szemem sarkából figyeltem... Egy ideig ment tovább ő is és szintén szüttyős állapotban mormogott. Ám hátrafordultam, ő is hátrafordult, utána lépteket kezdtem el hallani, és jött utánam horrorisztikus lépések stílusában! Alapból is átlagon felüli hetes sebességem van, de akkor 10-esre kapcsoltam. Amikor kiértem csomópontra, akkor visszafordult. Ez egyébként egy barát és keresztcsalád területén történt, azóta előbb kijárok a buszhoz vagy még amíg járjon minden 10. percben busz.
Nekem volt "másmilyen" is, de azt itt nem osztom meg.
Az nem számít, hogy valaki meg akart erőszakolni. Mert azt leütöttem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!