1/55 anonim 

válasza:

számlákat kell fizetnem, dolgoznom kell, hogy meg tudjak élni.
2/55 A kérdező kommentje:
Tehát attól érzed magad felnőttnek hogy a számlákat saját pénzből tudod fizetni, és eljársz dolgozni?
ápr. 25. 14:04
3/55 anonim 

válasza:

Egy ember akkor felnőtt, ha felelősséget tud vállalni saját tetteiért és életéért.
Én ezt teszem. Felelősséget vállalok a saját életemért, hozott döntéseimért.
Amit az egyes említett, attól nem válik senki felnőtté, csak szimplán önállóvá.
4/55 anonim 

válasza:

Hogy saját döntéseim lehetnek és ezzel együtt természetesen a felelősség is az enyém.
5/55 anonim 

válasza:

#2 igen, ugyanis ezeket gyerekként nem kellett csinálni, most meg kell ha bármit is el akarok érni az életben.
6/55 anonim 

válasza:

"Amit az egyes említett, attól nem válik senki felnőtté, csak szimplán önállóvá."
amit te említettél, az alapfeltétele annak, amit 1-es említett.
7/55 anonim 

válasza:

Tévedsz. Attól, hogy valaki dolgozik, meg fizeti a számlákat még nem vállik automatikusan felnőtté, ha közben hárítja a felelősséget, mindig keresi a kiskapukat, halogat, nem vállalja saját életéért a felelősséget.
Hány, meg hány "felnőtt" ember hiszi magát felnőttnek, pedig nem az, közben meg úgy viselkedik, mint egy óvodás.
8/55 anonim válasza:
30 közepe felé sem érzem, szerintem ez egy átverés :D
9/55 anonim 

válasza:

Lényegében teljes mértékben felelős vagyok önmagamért. Ha nem intézem el a dolgaimat vagy látom el magam, akkor senki más nem csinálja meg helyettem. A cselekedeteimért szintén én vagyok felelős, legyenek azok jók vagy rosszak. Illetve senki se korlátoz a hétköznapi életem során pl arra költöm a pénzem, amit jónak látok.
10/55 anonim 

válasza:

Attól, hogy önálló vagyok. Anyagilag is, és a döntéseket is én hozom meg, a felelősség is az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!