Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok paraszt?

Mennyire vagyok paraszt?

Figyelt kérdés
Eljegyzésük előtt pár nappal(november), majd azalatt mialatt szerveztek az esküvőt is írt nekem jó párszor az exem, akivel 4 évet voltam együtt, de már lett új párja (akivel ma házasodott össze). Mai napon házasodtak össze, gondoltam elküldöm a lánynak, hogy miket irogatott nekem a srác, mert szerintem ez így elég undorító vele szemben, hogy nem tudja a teljes képet.

2025. ápr. 25. 19:48
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy újra velem akart lenni, újra osszekoltozni és folytatni ahol abbahagytuk, kepeket kert, leírta hogy kész mindent eldobni
2025. ápr. 25. 19:49
 2/25 anonim ***** válasza:
Miért nem novemberben küldted el?
2025. ápr. 25. 19:52
 3/25 A kérdező kommentje:
Akkor nem beszéltünk annyit, mivel a lány is látta, de januárban visszatiltott az exem és írt nekem akkor én mondtam hogy hagyjuk mert nem fair, majd márciusban beszéltünk többet amikor ezekről beszélt megint
2025. ápr. 25. 19:55
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért vártál vele a mai napig és pont ide időzítve? Azt fogja mindenki látni, hogy genyó akartál lenni és minél nagyobb kárt okozni 'segítség' címén. Te lennél elkönyvelve annak, aki képtelen a kapcsolatból érzelmileg kilépni, túltenni magát a szakításon, és ennyi hónap után is aktívan keresztbe akarsz a másiknak tenni. Az ex közben mit csinál? Mindent tagad, jobb esetben már rég megsemmisítette a bizonyítékokat és egyértelműen kimutatta a házassággal, hogy mi a végső döntése, és még ő lesz a társáldozat, akinek a nagy napján bele akartál szarni a palacsintájába. Mindenki el fog küldeni a halál faszára érte, és nem mosod le magadról.

Ha ez igaz, és komolyan is gondoltad, akkor világos, hogy mentális problémáid vannak és nem szimpla parasztság.

2025. ápr. 25. 19:55
 5/25 A kérdező kommentje:
Annyira nem számít mit gondolnak, és igen O mindent töröl a telefonjarol
2025. ápr. 25. 19:56
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy utolsó senki vagy, ha ez megnyugtat.

Biztosan van még benned tüske, ha ilyen számító módon, direkt kivártad ezt, de egy rakás ember életét cseszted el hogy nem előbb szóltál, vagy nem maradtál inkább csendben most már.

2025. ápr. 25. 19:57
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira nem számít mit gondolnak"

ja, ezért írtad ki a kérdést.

2025. ápr. 25. 19:57
 8/25 A kérdező kommentje:
Miért, ti ha megtehetnetek nem ezt csinalnatok ha O sem volt különb mikor vele voltál? Biztosíthatlak róla hogy ha nem érdemelne meg, nem tenném ezt
2025. ápr. 25. 19:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csinálnám ezt, mivel ha valaki rohadék, én nem fogok lesüllyedni egy rohadéknak a szintjére. Ennyike.

Szal ebből a #őgyökérvoltakkorénisazleszek féle felfogásból próbálj meg kinőni.

2025. ápr. 25. 20:02
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelezted a párjának, amikor megtörtént a dolog, hanem sunnyogva megvártad az esküvőt. Ez egy aljas dolog, és mindenkinek ez fog lejönni az egészből.
2025. ápr. 25. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ha ,, alapvető kompetenciák " hiányoznak az emberből, akkor voltaképpen mindegy is, mit és mennyit/mennyire tanul meg?

Huszonéves vagyok, és mindez idáig kialakult kapcsolatrendszerem sincs. Senki nem segít és senki nem tud sehova se beajánlani vagy szólni az érdekemben, ráadásul egyelőre csak egy érettségim van ,( azt is estin szereztem, későn ) természetesen gondoltam rá, hogy...

Budapesten élőket kérdezem! Mennyire vannak manapság összecsapások nemzeti ünnepeken?

Kisgyerekeinkkel Budapestre utaznánk október 23-24-én mindenféle nekik való kiállításra, programra. Október 23-án gondolom lesznek hatalom elleni tüntetések. A korábbi évek tapasztalata alapján mennyire várható, hogy egyes tüntetések elfajulnak, erőszakba torkollnak...

Mennyira gáz ha egy férfi állandóan szomorú, lehangolt, utálja az egész életét? 26F

Nem jött össze neki semmi az életben, nem keres jól, még mindig otthon lakik, nincs kocsija, nincs barátnője. Emiatt állandóan szomorú, lehangolt, nem jár sehova, nem beszél senkivel, belefáradt az egészbe és nem lát már kiutat ebből a helyzetből, nem látja értelmét hogy éljen.

Mennyiről lehet felismerni egy embert?

Gondolok itt például arra, hogy egy általunk ismert szemlyt fel tudunk ismerni csak a felsőteste alapján ha nincs rajta tetoválás stb? Esetleg egy has+comb kombinációról?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!