Van saját laptopod? Ciki ha nincs valakinek?
Figyelt kérdés
Nekem nincs saját laptop vagy számítógépem 20 évesen. Közösen van 1 a családnak. Sajnos drága nagyon.máj. 1. 08:49
1/17 anonim 

válasza:

Ez van, majd ha lesz kereseted és szeretnél, akkor veszel egyet.
2/17 anonim 

válasza:

Nem ciki, nem mindenkinek van rá szüksége. Aki nem használ valami komoly grafikus programot például, amit csak táblagépen/laptopon/számítógépen lehet, nem játszik, nem ír, nem tervez, stb. (most ennyi jutott eszembe), annak bőven elég egy telefon.
3/17 anonim 

válasza:

Igen, van, de nem ciki, ha neked még nincs. Majd lesz. Amúgy nem kell nagydobra verni, a Te dolgod, hogy van vagy nincs.
4/17 anonim 

válasza:

Második vagyok, kimaradt, hogy nekem van, de én a felsoroltak majdnem mindegyikét végzem, így kell.
5/17 anonim 

válasza:

Nekem van, de nem ciki, ha neked nincs. Én is használtan vettem 4 éve, 8 éves lesz hamarosan, szóval ez se egy nagy szám, de alapdolgokra elég.
6/17 anonim 

válasza:

Asztali gépem van, mindig is annak a híve voltam, mert olcsóbban több teljesítményt ad. Céges laptopom van, mert azt vinni kell, az irodában és otthon is azt használom, meg a kihelyezett irodákban. De azt a cég biztosítja munkára, nem az én tulajdonom.
7/17 anonim 

válasza:

Csakis azért van pár hónapja, mert megkaptam valakitől ajándékba azt, ami neki már nem kell. Egyébként még mindig nem lenne. Mivel ritkán van rá szükségem, nem akartam annyit költeni, amennyibe kerülnek ezek, mert sokkal jobb helye is van annak a pénznek.
8/17 Noren1989 

válasza:

Van. Elsődlegesen otthoni munka + jàték miatt. Ha neked nincsenek ezek a tevékenységeid, nem làtnàd sok hasznàt amúgy sem.
9/17 anonim 

válasza:

Előző munkahelyemtol mikor megszunt a cég elkértem a laptopot. Jo gép. Az van. Csak a gyerekem letörölte rola a microsoftot..
Aztán a mostani munkahelyemrol is elkértem egyet, azt használjuk. (Az infosnál mindig vannak javitas alatti gépek vagy amiket összetákol)
Ezen felul van egy laptopszervizes ismim, aki azt mondta hogy 100 ért már összeállít nekem komplett es jó gépet. Ha gondolom majd hivjam.
Azert bőven jobb 100 ért jó gép szervizzel telepitéssel, mint 300 ért uj gép amin nincs semmi.
10/17 anonim 

válasza:

20 evesen nekem se volt. Mondjuk a csaladnak se. Asztali gep volt amit en hasznaltam. Meg az egyetemrol tudtam kolcsonkerni mert ott volt kozos laptop. Ez kb az ezredfordulo. Most van egy sajat meg egy munka. De manapsag az atlagember a dolgai 90%-at meg tudja oldani telefonrol, sokszor kenyelmesebben is. A maradekra ott a csaladi gep. De ha az a lenyeg hogy ki a meno, akkor biztos ciki, azt nem tudom. Lehet en is az vagyok mert 7 eves Acer gep a sajatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!