Mennyi pénzért vállalnál magadra olyan bűncselekményt, amiért 8-10 év börtönt kapnál?
Figyelt kérdés
Tehát nem követnél el semmit, csak magadra vállalnád.máj. 2. 09:41
11/21 anonim 

válasza:

Aztan az elso nap kinyirnak a bortonbe
Biztos megeri
Ja nem
12/21 anonim 

válasza:

36 vagyok lennék 44-46 mire szabadulok. Akkor inkább legyek szabad. Pénzem, lakásom, autóm van.
13/21 anonim 

válasza:

Semennyiért. Az időm nem váltható meg semmit sem érő pénzzel. No meg aztán valószínűleg túl sem élném a börtönt.
14/21 anonim 

válasza:

Semennyiért, 10 év az életemből, + a becsületem nem fejezhető ki pénzben.
15/21 anonim 

válasza:

Ha tul is eled a bortont buntetett eloeletu leszel sehova nem vesznek fel dolgozni
16/21 A kérdező kommentje:
15-ös!
Ezt gondold át mégegyszer!
Egyébként én nem vállalnám magamra, még ha lenne is elvileg akkora összeg, gyakorlatilag nem merném megtenni, pár millióért is ölnek embert. Attól félnék, hogy megkapom, bemegyek a börtönbe, a pénzt meg visszazsarolják.
máj. 2. 20:11
17/21 anonim 

válasza:

Borton utan mehetsz kocsogoket arulni mint a viszkis
18/21 A kérdező kommentje:
17-es!
A kérdés lényege az volt, hogy mennyi pénzért. Nyilván annyiért,hogy utána ne kelljen köcsögöket árulnod, vagy valami mást dolgoznod.
máj. 3. 06:51
19/21 anonim 

válasza:

Es mi a garancia hogy megkapja a penz?
Ja semmi
Bemegy a bortonbe aztan az igazi tettes meg rajta rohog hogy ez a hulye bement a bortonbe
Arra szamit hogy ugyse jon ki aztan kitudja vannak a bortonbe kapcsolatai es elintezi hogy ne jojjon ki es igy fizetni se kell
20/21 A kérdező kommentje:
19-es!
Ezt írtam a 16-os hozzászólásomban.
máj. 3. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!