Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzért vállalnál...

Mennyi pénzért vállalnál magadra olyan bűncselekményt, amiért 8-10 év börtönt kapnál?

Figyelt kérdés
Tehát nem követnél el semmit, csak magadra vállalnád.
máj. 2. 09:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Aztan az elso nap kinyirnak a bortonbe

Biztos megeri

Ja nem

máj. 2. 12:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
36 vagyok lennék 44-46 mire szabadulok. Akkor inkább legyek szabad. Pénzem, lakásom, autóm van.
máj. 2. 16:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyiért. Az időm nem váltható meg semmit sem érő pénzzel. No meg aztán valószínűleg túl sem élném a börtönt.
máj. 2. 17:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Semennyiért, 10 év az életemből, + a becsületem nem fejezhető ki pénzben.
máj. 2. 17:20
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha tul is eled a bortont buntetett eloeletu leszel sehova nem vesznek fel dolgozni
máj. 2. 17:51
 16/21 A kérdező kommentje:

15-ös!

Ezt gondold át mégegyszer!

Egyébként én nem vállalnám magamra, még ha lenne is elvileg akkora összeg, gyakorlatilag nem merném megtenni, pár millióért is ölnek embert. Attól félnék, hogy megkapom, bemegyek a börtönbe, a pénzt meg visszazsarolják.

máj. 2. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Borton utan mehetsz kocsogoket arulni mint a viszkis
máj. 3. 01:16
 18/21 A kérdező kommentje:

17-es!

A kérdés lényege az volt, hogy mennyi pénzért. Nyilván annyiért,hogy utána ne kelljen köcsögöket árulnod, vagy valami mást dolgoznod.

máj. 3. 06:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Es mi a garancia hogy megkapja a penz?

Ja semmi

Bemegy a bortonbe aztan az igazi tettes meg rajta rohog hogy ez a hulye bement a bortonbe

Arra szamit hogy ugyse jon ki aztan kitudja vannak a bortonbe kapcsolatai es elintezi hogy ne jojjon ki es igy fizetni se kell

máj. 3. 07:08
 20/21 A kérdező kommentje:

19-es!

Ezt írtam a 16-os hozzászólásomban.

máj. 3. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!