Arc szokito krem hajra? Artalmas lehet?
Figyelt kérdés
Elernek vele valamit? Az arcomon nem artalmas szoval gondolom a hajamnak sem artana 3-4 percig. Vagy igen?
máj. 10. 18:39
1/3 anonim 

válasza:

Én ezt rá nem kenném a hajamra, de a leírásban benne is van, hogy ne. Még ha a hajadnak nem is ártana a fejbőröd roncsolhatja.
2/3 A kérdező kommentje:
A fejboromre nem tenném az oda is van irva hogy nem szabad
máj. 10. 20:58
3/3 anonim 

válasza:

nem bántásból írom, mert még elég közel vagyok hozzá korban, hogy emlékezzek erre a 12-16 éves korszakunkra, amikor gyakorlatilag minden szrt ki mertünk próbálni sunyiban a hajunkon és a bőrünkön, csak rendes szőkítést és valódi hajvasalót nem, de totál feleslegesek ezek a körök. értem hogy anyádék nem engedik, de számold át egyszer logikusan: vagy nem változtat semmit, tehát nem veszik észre de semmi nem változik, vagy szőkít rajta, de akkor ígyis úgyis észreveszik és hisztiznek majd, akkor meg már legalább nézzen ki normálisan.
ne aggódj, ha betartjátok a dobozon a használati utasítást (ALLERGIATESZTTEL EGYÜTT) nem lsz semmi nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!