Verekedtél már? Ha igen hogy történt?
Figyelt kérdés
Trollok kiméljenek :)máj. 24. 15:42
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Belém kötöttek. Kénytelen voltam megvédeni magam. Rendes esetben kerülöm az erőszakot.
2/8 A kérdező kommentje:
És ki nyert? Lett belőle rendőrség?
máj. 24. 15:52
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Döntetlen. Szerencsére nem. Azóta jobban vigyázok.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:15-6 évesen verekedtem utoljára. Volt egy srác aki folyamatosan köteledett velem a hazafele úton a haverjaival, nekem meg eldurrant az agyam és elvertem.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:C.gány nő támadt nekem mert a palija akart nekem udvarolni.
Hajam tépte meg ezek. Kb kilökhettem volna a korláton is (egy emeletes teraszon voltunk)de akkor en lennék a gyilkos..
Igy csak védekeztem mivel már ötletem nem volt. aztán jöttek többen és elhajtották.
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Fiatalon iskolában és középiskolában is. Felnőttként nem verekednék, csak a legvégső esetben, de leginkább ráhagynám a másikra, ha a szituáció megengedi.
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Gyerekként sokszor, felnőttként már ritkán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!