Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha minden rossz...

Mit csináljak ha minden rossz mindig? Munkahelyeken kiközösítés, a barátom csal, hogy lehet ebből kiszállni?

Figyelt kérdés

Van egy cskpvez dagadt öreg es állandoan ugy beszél velem mint a kutyával, nem birja a fiatalokat.

Előző munkahelyemen meg egy házas öreg férfi volt a főnök aki nekiáĺlt zaklatni molesztálni fel kellett mondanom.

Ha van barátom az 1-2 év és elkezd csalni vagy simán lelép nem segítenek semmit az életben.

Szüleim stb nincsenek.

Alig találok másik munkát, vagy rendes barátot, ha nem fizetem az albit, kilakoltatnak.

Jelenleg amugyse találok pasit sem. Nem keresek gyk-n!

Évtizedek ota ez megy.

Nem birom már.

Mitől változna meg az egész?

Az egész életem igy pokol.

A 20.munkahelyen vagyok.

És még innen is mennem kell.

De nincs is hova.

Pályázok költöznék is de protekcióim sincsenek, alul meg nem is kereshetek a lakbérek miatt sem.

Diploma van és ennyi.

Azon agyalok most hogy felmondok es munkanelkuli mellett el kéne mennem feketén melózni, amig nincs másik jól fizető melo.

Mai világban van még fekete munka?

Mit csináljak?

Nem akarok így élni tovább.

Normális munkahely kéne normális főnökkel, meg normális barát. Nekem ez miért nem jár?

jún. 10. 11:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Ha a 20. munkahelyen vagy es sehol se birtal megmaradni akkor magadon kellene csavarni. Ra kellene jonnod hogy mit.
jún. 10. 11:46
 2/14 A kérdező kommentje:

A mostani es elozo helyemen leirtam mi a baj!

Nyilván valtoztattam már lassan csodorban járok meg bő cuccokban az se segít semmin.

Ahol zaklatnak ott aztán ha zsákban vagyok is zaklatnak. Váltottam imádkoztam hogy női főnököm legyen. Az lett. Erre az meg klimaxos kapuzárásos nő es az is engem meg a hasonlo fiatalokat találja meg. Most is pofáa rugatja ki az egyik csendes lányt!

jún. 10. 11:57
 3/14 A kérdező kommentje:

De a lány nem egyezik bele a közös megegyezésbe, valszeg per is lesz abból, hogy koholt vádakkal hazugságokkal akarnak neki felmondani.

Nagyon aljasok. Illetve csak a csopvez az. Az igazgato meg megy utána mint a birka.

Azt a csopvezt kéne eltávolítani tőlünk.

Így jelentkezem a felettesekhez is. Hátha..

(Álmodik a nyomor..)

jún. 10. 12:00
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
1# Szerintem nem lecseszésre van most szüksége kérdezőnek.
jún. 10. 12:14
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
4 Vallon is veregethetjuk, de az volt a kerdese hogy mit csinaljon. Arra valaszoltam neki.
jún. 10. 12:59
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
5# Nem, te kiosztottad őt, nem tanácsot adtál neki. Két külön dolog.
jún. 10. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
6 Nem, nem osztottam ki. Irhattam volna pl azt is de mekkora osszeferhetetlen gyoker vagy te kerdezo, akkor kiosztottam volna. En azt irtam neki hogy meg kellene keresnie miert nem illik bele a kozossegekbe, mert ha sehova se illik, akkor nem mindenki masnak kell valtoznia hanem neki. Ha nem tetszik neki, nem kell megfogadni.
jún. 10. 13:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Milyen diplomád van?
jún. 10. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
Azt írod, hogy még fiatal vagy és mégis ez már a 20. munkahely. A jelenlegi női főnököd mibe köt bele? Munkával kapcsolatos kifogásai vannak?
jún. 10. 14:13
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
7# De, most írtad pont. Szerintem ne égesd magad tovább, kérdezőnek segítségre van szüksége, nem kioktatásra.
jún. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!