Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire jött be a 10 évvel...

Mennyire jött be a 10 évvel ezelőtt elképzelt jövőbeli életed?

Figyelt kérdés
Az lett, amire számítottál? Karrier, család, lakhely, egészség stb

jún. 10. 15:21
A kérdező szavazást indított:
Teljesen
Nagyjából
Némileg
Alig
Semennyire
Nem gondolkodtam ilyenen
24 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Úgy mondanám, hogy elértem, amit el akartam érni, de kevesebbre volt elég, mint szerettem volna. Leginkább anyagilag: kb annyit keresek, és annyi a megtakarításom, mint szerettem volna, csak éppen szart sem ér.
jún. 10. 15:36
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire, szerencsére.
jún. 10. 15:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik.. Annyi változó tényező van a mai világban, annyira kiszámíthatatlan sok dolog, hogy nincs túl sok értelme nagyon előre tervezgetni.. Másrészt, én sosem versenyzem saját magammal. Őrültség. Vagyok, aki vagyok. Az élet meg olyan, amilyen.
jún. 10. 15:57
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Felülmúltam az elvárásaimat. Oké, túl sok elvárásom nem volt, de bőőőven jobb helyzetben vagyok, mint számítottam rá.
jún. 10. 16:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tíz éve még kicsi gyerek voltam. Kb minden nap más elképzelésem volt...
jún. 10. 18:14
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Semennyire, 10 éve 19 voltam, külföldön babysitterkedtem, orvos vagy tolmács akartam lenni. Egyetemet elvégeztem, de végül más területen (szintén szellemi munka) helyezkedtem el, és ott már team leader vagyok magas fizetéssel. De sose gondoltam volna, hogy itt kötök ki, sőt vezető sem akartam lenni soha, mégis jól csinálom és a csapat is szeret.

Ennyi idős koromra akkoriban már 3 gyereket szerettem volna, most viszont ott tartok, hogy egyre sem vágyok xd Túl sok nyűggel jár, amiket 19 évesen még nem láttam. Túlságosan szeretem a szabadidőmet és a hobbijaimat ahhoz, hogy most gyereket vállaljak. Férjhez menni sem nagyon szeretnék, nem hiszek a házasságban, bár most van egy nagyon jó kapcsolatom, de a pasifalás mindig közelebb állt hozzám, mint az elköteleződés. Szóval ja, annak örülök, hogy úgy alakul az életem, ahogy nekem a legjobb, nem pedig ahhoz ragaszkodok görcsösen, amit gyerek fejjel elterveztem, mert az nem tenne boldoggá.

jún. 10. 18:38
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Ja és lakhelyet tekintve sem gondoltam volna, hogy Magyarországon fogok maradni, mégis itt vagyok boldog.
jún. 10. 18:39
 8/15 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nos, nézzük:

2015-ben úgy gondoltam, hogy olyan 28, max 30évesen apuka leszek.

35vagyok, gyerek sehol (tudomásom szerint).

Munka tekintetében akkor nem láttam távolabb sokkal az aktuális helynél,

igen sok teendőm volt ott.

Szóval minimálisan mondanám azt, h csalódott lehet a 10évvel ezelőtti önmagam.

Viszont a jó hír: vannak macskáim!

jún. 10. 18:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor voltam 26-27 év között. Nagyobb karriert és elköltözést hittem, bár utóbbihoz soha nem ragaszkodtam. Ezek nem jöttek össze, viszont helyette a személyiségem és az érdeklődésem lett sokkal nyitottabb. Utóbbinak nagyon örülök, mert ezáltal van több élményem. Azt sem gondoltam volna, hogy egyedül nekem lesz kutyám valaha. Bár haláleset miatt kényszerhelyzet volt és az elején nyűglődtem, viszont most már nagyon szeretjük egymást. :3
jún. 10. 19:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, hogy lesznek gyerekeim, az akkori férjemmel fogok megöregedni abban a városban, ahol éltünk.

Nem lettek gyerekeink, elváltam, felszámoltam mindent és elköltöztem egy Isten háta mögötti kis faluba, távol a nyüzsgéstől. Aztán férjhez mentem újra és most érzem azt, hogy a helyemen vagyok.

jún. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!