Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon a leggyakoribb...

Magyarországon a leggyakoribb vezetéknevekek közül ( pl. Nagy, Kovács, Szabó, Tóth, stb.) melyik vezeték név " ciganyosodott el" a legjobban?

Figyelt kérdés

jún. 13. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Hotvát, Horváth
jún. 13. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Horváth, Kiss.
jún. 13. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Balogh, Horváth. Többiből én még nem hallottam, vagy ezeket a neveket viselik, vagy romás nevük van általában: Lakatos (ebből van azért nem roma is, de ritka), Kalányos/Kanalas, Orsós, Sztojka, Feka, Pusoma/Pusomi, Puporka, Kótai, Sötét/Setét, Makula, Rontó stb.
jún. 13. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Hát én még Horváth nevű cigánnyal nem találkoztam. A párom is Horváth, de köze nincs a cigányokhoz egyik családtagjának sem.
jún. 13. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
#4 én ís Horváth vagyok de attól még gyakori romáknál is. De lehet, hogy csak simán t-vel gyakoribb náluk, azt nem tudom.
jún. 13. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Lakatos
jún. 13. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Molnár, Tóth , Németh is előfordul a cigányság körében, mint ugye nagyon gyakori családnevek ...
jún. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!