Szerintetek egy ötvenes nő "öreg"? Én középkorúnak gondolom / érzem magam, de mostanság többször megkaptam, hogy "A maga korában...", eléggé ledöbbentem. Többnyire egyébként fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál és teljesen egészséges is vagyok. #53N

Szoktam itt a hülye kérdések alatt én is írni a járókeretet, meg hasonlókat, de ettől függetlenül nem tartom még olyan öregnek.
Idős egy 50+-os nő igen, de a kora mellett nagyon számít, hogy milyen állapotban van! Tehát lehet fiatalos, lendületes, mentálisan egészséges, pörgős agyú stb.

Nem jelent sokat, egyszer egy nálam 3 évvel fiatalabb csajtól kaptam meg, hogy reméli az én koromban ő is így fog kinézni 😅
Előtte beszéltük meg, hogy ki hány éves, szóval még az sem volt, hogy tippelgette volna a koronát vagy hasonló

Nekem inkább úgy tűnik, hogy neked van bajod a saját koroddal, és korosodásoddal.
De ez egyébként általános jelenség a középkorú nőknél. Én 37 éves férfi vagyok, és jó pár tőlem idősebb nővel beszélgettem már például itt az oldalon is, főleg a szexualitás kategóriában, és mindegyiknél azt láttam, hogy őt magát zavarja a saját kora, meg, hogy idősebb nálam, de be akarja magyarázni, hogy engem zavar.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!