Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ötvenes nő...

Szerintetek egy ötvenes nő "öreg"? Én középkorúnak gondolom / érzem magam, de mostanság többször megkaptam, hogy "A maga korában...", eléggé ledöbbentem. Többnyire egyébként fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál és teljesen egészséges is vagyok. #53N

Figyelt kérdés

jún. 13. 22:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
54%

Szoktam itt a hülye kérdések alatt én is írni a járókeretet, meg hasonlókat, de ettől függetlenül nem tartom még olyan öregnek.

Idős egy 50+-os nő igen, de a kora mellett nagyon számít, hogy milyen állapotban van! Tehát lehet fiatalos, lendületes, mentálisan egészséges, pörgős agyú stb.

jún. 13. 22:39
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelent sokat, egyszer egy nálam 3 évvel fiatalabb csajtól kaptam meg, hogy reméli az én koromban ő is így fog kinézni 😅

Előtte beszéltük meg, hogy ki hány éves, szóval még az sem volt, hogy tippelgette volna a koronát vagy hasonló

jún. 13. 22:41
 3/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem öreg. Öregkor 60tól kezdődik. 50es még középkorú. Amúgy sok még jobban is néz ki mint a 20asok.
jún. 13. 22:42
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem öreg. Pláne ha ő saját magát sem érzi annak. Nyilván sokat számít a genetika, az életmód, és a mentalitás.
jún. 13. 22:43
 5/33 anonim ***** válasza:
91%
Viszonyítás kérdése.
jún. 13. 22:44
 6/33 A kérdező kommentje:
Azt már kb."megszoktam", hogy a munka világában elég hamar leírják a nőket a koruk alapján. Emékszem, a legelső alkalommal, amikor a koromat a fejemhez vágták, egy állásinterjún történt. Kijelentette az egyik kérdező, hogy "korban kilógnék a csapatból". 35 éves voltam és könyvelőnek jelentkeztem. lol.. Egyszerre ketten intették le, de mégis, fura érzés volt.
jún. 13. 22:51
 7/33 A kérdező kommentje:
Az utóbbi években folyamatelemzéssel, ill. folyamatautomatizálással foglalkoztam. Na, egy ilyen munkakörben szinte csak férfiakkal kellett dolgoznom. Valójában inkább csak mellettük, mert - legalábbis eleinte mindig - totál hülyének voltam nézve. Meg kellett, hogy ismerjenek ahhoz, hogy elfogadjanak, és valahányszor új ember jött vagy más csapattal kellett pl projekten együtt dolgozni, hát... idősebb nő, jaj, tuti hülyeség, amit mond...nagyon gáz.
jún. 13. 22:58
 8/33 A kérdező kommentje:
A munka világán kívül azonban nem olvasták a fejemre eddig, de most 1 hét alatt 2x is kaptam "A maga korában... " kezdetű megjegyzést. Nem esett jól. Kiváncsi lennék, hogy másoknak mik a tapasztalataik. Akár nőként, akár férfiként, hogy hallgattassék meg a másik fél is. :)
jún. 13. 23:02
 9/33 anonim ***** válasza:
13%

Nekem inkább úgy tűnik, hogy neked van bajod a saját koroddal, és korosodásoddal.

De ez egyébként általános jelenség a középkorú nőknél. Én 37 éves férfi vagyok, és jó pár tőlem idősebb nővel beszélgettem már például itt az oldalon is, főleg a szexualitás kategóriában, és mindegyiknél azt láttam, hogy őt magát zavarja a saját kora, meg, hogy idősebb nálam, de be akarja magyarázni, hogy engem zavar.

jún. 13. 23:05
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem idős egy ilyen korú nő. A fő, hogy ne hanyagolja el önmagát.
jún. 13. 23:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!