Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha kapnál egy...

Mit szólnál, ha kapnál egy olyan hangüzenetet, ahol a végén valaki rólad negatív értelemben beszél, de nem kapcsolta ki elég hamar az, aki küldte, ezért megkaptad?

Figyelt kérdés
Valamiben kértem tanàcsot egy barátnőmtől és ott volt vele még 1 barátnője, akit én annyira nem ismerek, csak felszínesen. A hangüzenet végén hallottam egy olyat a másik lánytól, hogy “xy (én) amennyire szerencsétlen…”-és itt ki lett kapcsolva.
júl. 6. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Azzal a másikkal nem kell beszélgetned. Nem a te barátnőd mondta. Fölöslegesen izgatod magad ezen.
júl. 6. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Rosszul esne, hiszen valószínűleg jól kibeszéltek téged.
júl. 6. 01:22
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezz rá, figyeld a reakciót. Lehet csak a másik barátnő szólt be, a te barátnőd véleményét nem hallottad.
júl. 6. 01:38
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Lehet hogy direkt csinálta.. Én a múltkoraban Szikszón a Penny-ben magasabb címlettel fizettem, mert úgy adta korábban az automata. 2 pénztáros kövér tetű srác meg azt beszélte egymás között hogy "nem szereti az ilyen bu#zikat mint én mert magasabb címlettel fizetnek".. mondanom se kell hogy hetero lévén kicsit bántott a dolog hogy csicska kölykök így illetnek ismeretlenül, de aztán úgy voltam vele hogy úgysem a két bu#zi" fiúnál akarom költeni a pénzem máskor, nem beszélve arról hogy lassúak is, szerencsétlenek is, nincs is rendesen feltöltve az áru.... szóval sz@rd le és lépj tovább...ilyen degenerált világot élünk hogy 1-1 hülye kölyök egy amerikai filmben képzeli magát és teszi az agyát.
júl. 6. 05:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyit mondj a barátnődnek: a barátnőd egy pöcs!
júl. 6. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel idegenek véleménye. És a "szerencsétlen" nem biztos, hogy degradáló, az egész mondatot hallani kéne, hogy sértés volt, vagy sajnálkozás.
júl. 6. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
De hát joga van a véleményéhez, nem? Bántott, hogy ilyen mond rólad úgy, hogy feltehetően nem akarták, hogy meghalld? Akkor kevésbé bántana, ha eleve a szemedbe mondták volna? Te soha nem mondtál még olyat valaki más háta mögött (vagy akár a szemébe), ami vélhetően bántó volt rá nézve? Én már igen.
júl. 7. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!