Beleirni az oneletrajzomba egy helyet ahol 2 napig dolgoztam?
1 ora utan mar egyedul dolgoztam, segitseg nelkul. Diszpecser voltam. Viszont 2 nap utan pont fizetes volt, es ezt is a diszpecser intezte, mutatták nekem hogy hogyan kell irni a dolgokat stb, es meglattam hogy a masik diszpecser lany 28ezret keres, ameddig en 12 ezret, nem kertem tovabb abbol a helybol, teljesen hulyenek neztek pedig jo volt a munka.
Jol mutatna az oneletrajzomba ez a pozicio, csak ugye hazudnek abban hogy meddig dolgoztam ott. Mondjuk 1 evet irnek.
Vendeglatasban mar nem fogok dolgozni, de akkor is jo lenne az oneletrajzomba.

válasza:#2 background check-et ennél jóval magasabb szintnél szoktak nagyobb cégek csinálni. Nem feltétlen kell vezetőnek lenni, de felsőfokú végzettségen alapuló munkáknál gyakori. Ellenben önéletrajzot szinte mindenkitől kérnek.
2 nap munka valahol viszont semmi, ha meg 1 évet beírsz akkor ennyi erővel kb bármilyen tapasztalatot beírhatsz mert a valóságalapja ugyanannyi lesz, tendál a 0 hoz.

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!