Ha üzenhetnél a halott apádnak a túlvilágra, mit mondanál neki?
Figyelt kérdés
okt. 28. 12:44
1/15 Senior Séf 

válasza:

válasza:Minden rendben, Édesapám!
Korán elmentél, meg apának nem voltál egy főnyeremény, de fasza géneket hagytál örökül. Köszi!
2/15 anonim 

válasza:

válasza:Hogy sokmindent megbántam, és ha visszaforgathatnám az időt, másképp csinálnám.
4/15 anonim 

válasza:

válasza:Hogy nem haragszom rá és nem volt bennem sose ellenérzés iránta az miatt hogy 6 éves korom után nem keresett ( felnőtt koromban értesültem arról hogy meghalt)
5/15 anonim 

válasza:

válasza:Nagyon hiányzik, nagyon szeretem, és hatalmas űrt hagyott maga után.
6/15 anonim 

válasza:

válasza:Azt hogy már semmi sem olyan, mióta ő nincsen és borzasztó a temetőben szembesülni a valósággal. Viszont igyekszünk mindent úgy csinálni, ahogy ő tanította nekünk. 🖤
7/15 anonim 

válasza:

válasza:Azt,hogy valamit próbáljon már fentről segíteni, ha látja a kínjaimat
10/15 anonim 

válasza:

válasza:Bxzd meg féreg...
Mondjuk még él de ezen az oldalon is ezt üzenem neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!