Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyám telefonjába láttam hogy...

Anyám telefonjába láttam hogy beszél azzal a férfival aki régen szerelmes volt belé, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval úgy tűnt fel hogy valamit mondott anyám hogy csináljak a telefonján facebookon belül... Jó én megtettem és egy beállítás módosítás után az üzenetek részhez dobott, és amint betöltött és bedobta az üzenetek részt anyám kikapta a telefont a kezemből. Persze nem úgy hogy nagyon nagyon gyorsan, de inkább határozottan. Aztán elment vele és egy fél óra múlva ránéztem magamtól hogy mi volt olyan fontos és láss csodát ki volt törölve az üzenet... Tehát a chatelőzményeket törölte. Oké, még ezzel nem is törődtem annyira...

Aztán eltelt pár hónap és megint mondta állítsak valamit a telefonján. Jó, szintén megtettem és szintén az üzenetek részhez kerültünk és amint betöltött anyám megint elvette a kezemből. És szintén megpillantottam hogy az első chat ablak ugyan az az ember volt.

Szerintetek megcsalja apámat?

okt. 28. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg kellene szerezned a jelszavát hogy többet megtudj. Ez így gyanús, azért kapja ki a kezedből a telefont gyorsan mert fél hogy meglátsz valamit amit szégyell.
okt. 28. 23:33
 2/9 A kérdező kommentje:
3# Tudom a jelszavát, de 2 probléma van. Ahogy írtam törli a chatelőzményeket... Másik meg hogy mikor nézzem meg? Ha otthon van akkor észreveszi ha megnézem, ha meg nincs otthon viszi magával.
okt. 28. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Szóval állítasz VALAMIT, és felugranam az üzenetek.

Aztán megint állítasz VALAMIT, és megint pont üzeneteknél lyukadsz ki.

A telefon is fura, meg ezek a furcsa hézagok a sztoriban. Az is, hogy mekkora parasztnak kell lenni ahhoz, hogy más telefonjában turkálj csak azért, mert Te kíváncsi lettél.

okt. 28. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:

"Ha otthon van akkor észreveszi ha megnézem, ha meg nincs otthon viszi magával."

Ez valahogy korábban nem okozott gondot: "egy fél óra múlva ránéztem magamtól hogy mi volt olyan fontos és láss csodát ki volt törölve az üzenet... "

okt. 28. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
A saját telefonoddal lépj be a facebokjába vagy laptopról, érdemes akkor amikor sokáig nem néz rá a telefonra pl amikor mosakodik vagy főz boltba van ilyesmi. Valószínűleg nem törli mindig az üzeneteket azonnal miután elolvassa, de ha igen akkor több alkalommal is be kell lépnek a facejébe egyszer csak "szerencséd" lesz és megláthatod az üzenetet ha írt neki. Miután elolvastad töröld is ki hogy ne lássa hogy láttad.
okt. 28. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy finoman így akarta veled közölni, hogy lassan már elválnak
okt. 29. 06:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Pontosan mit kellett àllítani a telefonjàn?

Az előzmènyeit tudja törölni, akkor mi az, amihez nem èrt?

Lehet, hogy a faszi irogat neki ès valahogy tiltani akarja, csak nem tudja hogy kell?

okt. 29. 07:25
 8/9 A kérdező kommentje:
7 Biztos hogy nem mert mást tiltott már és a pali sem írogatna magába
okt. 29. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Milyen a kapcsolat anyád és apàd között?
okt. 29. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!