Anyám telefonjába láttam hogy beszél azzal a férfival aki régen szerelmes volt belé, szerintetek?
Szóval úgy tűnt fel hogy valamit mondott anyám hogy csináljak a telefonján facebookon belül... Jó én megtettem és egy beállítás módosítás után az üzenetek részhez dobott, és amint betöltött és bedobta az üzenetek részt anyám kikapta a telefont a kezemből. Persze nem úgy hogy nagyon nagyon gyorsan, de inkább határozottan. Aztán elment vele és egy fél óra múlva ránéztem magamtól hogy mi volt olyan fontos és láss csodát ki volt törölve az üzenet... Tehát a chatelőzményeket törölte. Oké, még ezzel nem is törődtem annyira...
Aztán eltelt pár hónap és megint mondta állítsak valamit a telefonján. Jó, szintén megtettem és szintén az üzenetek részhez kerültünk és amint betöltött anyám megint elvette a kezemből. És szintén megpillantottam hogy az első chat ablak ugyan az az ember volt.
Szerintetek megcsalja apámat?

válasza:

válasza:Szóval állítasz VALAMIT, és felugranam az üzenetek.
Aztán megint állítasz VALAMIT, és megint pont üzeneteknél lyukadsz ki.
A telefon is fura, meg ezek a furcsa hézagok a sztoriban. Az is, hogy mekkora parasztnak kell lenni ahhoz, hogy más telefonjában turkálj csak azért, mert Te kíváncsi lettél.

válasza:"Ha otthon van akkor észreveszi ha megnézem, ha meg nincs otthon viszi magával."
Ez valahogy korábban nem okozott gondot: "egy fél óra múlva ránéztem magamtól hogy mi volt olyan fontos és láss csodát ki volt törölve az üzenet... "

válasza:

válasza:

válasza:Pontosan mit kellett àllítani a telefonjàn?
Az előzmènyeit tudja törölni, akkor mi az, amihez nem èrt?
Lehet, hogy a faszi irogat neki ès valahogy tiltani akarja, csak nem tudja hogy kell?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!