Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai világban, ha egy vidéki...

A mai világban, ha egy vidéki férfi nem akar jogosítványt, el van lehetetlenítve a munkától és a párkapcsolattól is?

Figyelt kérdés
A gyári betanított munkát meg áruházi árufeltöltőt leszámítva mindenhova kérik a jogosítványt, még egy sima ügyintézőnek is inkább azt veszik fel akinek van. Fiatal nők közül meg abszolút egyik sem kezd jogosítvány nélküli férfival. Aki nem akarja letenni, az el is áshatja magát? Én jól meg vagyok nélküle, de szörnyű hogy úgy kezel a társadalom emiatt mint valami leprást.
okt. 29. 07:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/117 anonim ***** válasza:
100%

“ Akkor ezek szerint a nők felfogása ilyen és együtt kell élni vele”

Nyilván nem minden nő felfogása ilyen, ne általánosíts.

okt. 29. 11:07
 42/117 anonim ***** válasza:
100%
Azért lljunk meg egy szóra. Aki segghülye a vezetéshez, annak miért is kellene megtanulnia vezetni, jogosítványt szerezni? A vezetés egy készség, és van, aki gyárilag alkalmatlan rá. Szerintem inkább ne legyen papírja, minthogy balesetezzen az úton, és kinyírjon valakit. Egyébként vizsgáztam már, akkor még csak-csak ment, de tudom, hogy élesbe nem menne nekem a vezetés, ha nincs mellettem az oktató, aki kisegít a bajban, rálép a fékre, ha figyelmetlen vagyok stb..
okt. 29. 11:08
 43/117 anonim ***** válasza:
18%

"Aki segghülye a vezetéshez, annak miért is kellene megtanulnia vezetni, jogosítványt szerezni?"

Nem kell, sőt, ne is szerezzen. Azt viszont el kell fogadnia, hogy ez mindig komoly hátrányt fog neki okozni az életben és ez nem azért van, mert a társadalom olyan kirekesztő, hanem azért, mert manapság autó nélkül lenni már nem praktikus.

okt. 29. 11:10
 44/117 anonim ***** válasza:
88%
43# Ráadásul a kocsi baromira környezetszennyező, rengeteg káros anyagot kibocsát. Nem kívánok hozzájárulni a Föld elpusztításához. Az utakon meg amúgyis sok a barom.
okt. 29. 11:10
 45/117 anonim ***** válasza:
62%

Én pl semmi hátrányt nem érzek. Sőt, kvázi milliókat spórolok így, hogy nem kell autót vennem és fenntartanom. A környezetemben az autótulajok nagyrésze folyamatosan szív ezzel az egésszel, rohadt dràga megvenni, utána hordhatod szervizbe mert egy hulladék, költheted rá több havi fizud hogy utána reménykedhess hogy pár hónapot kibír… egyáltalàn nem hiányzott soha ez. :D

okt. 29. 11:14
 46/117 anonim ***** válasza:
Tehát lehet, hogy nem vagyok autófétises, de balesetfétises sem vagyok, bocsika... Nem hobbim gyalogosokat gázolni.
 47/117 anonim ***** válasza:
37%

40: "Akkor ezek szerint a nők felfogása ilyen és együtt kell élni vele."

Nem, ez az én felfogásom.

Randiztam már olyan férfival, aki egy kis faluban élt. A randikat is nehéz volt megoldani. Ő nem olyan helyen élt, mint te, hogy 15-30 perc alatt el lehet jutni egy nagyobb városba, hanem órákat kell utazni. Mert ritkán jár, átszállással lehet csak. Autóval egyébként 30 perc. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy a világvégén van, csak nem jó a közlekedés.

Nekem nagyon kiábrándító, ha nekem kell mindig a férfihoz menni. És a jövőben is rossz lett volna, ha bármilyen program esetén nekem kell megoldani az utat.

48/117 anonim ***** válasza:

35:

"Te nem megyeszékhelyen (ami nagyobb város) hanem megyei jogú városban éltél (ami lehet kisváros is)."

Korábban csak 50 ezer feletti város lehetett megyei jogú város, ha nem megyeszékhely, és több 50 ezer alatti megyeszékhely is volt. Szóval amit írsz, az értelmetlen, pl. Sopron kétszer akkora mint Szekszárd.

Egyébként 2 megyeszékhelyen éltem, és egy nem megyeszékhely megyei jogú városban.

Felnőttként meg az is döntés, hová költözöl, mennyire van központi helyen.

Jelenleg egyébként sokkal messzebbre járok bringával, mint ami neked nagyon messze van. Autóm van, de eszembe nem jutna azt használni munkába.

okt. 29. 11:15
 49/117 anonim ***** válasza:
Akkor Budapestre kell koltozni, ennyi. Ott van rendes tomegkozlekedes.
okt. 29. 11:19
 50/117 anonim ***** válasza:

37:

Pedig aki nem tud angolul, sokkal több munkalehetőségtől esik el, mint akinek jogsija nincs, csajozás terén meg közvetve hátrány, hiszen nagyobb eséllyel maradsz csóró angol nyelvtudás nélkül, de azért elég sok olyan nő is lehet, akinél az ehhez kapcsolódó tájékozatlanságod hátrány.

okt. 29. 11:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!