A mai világban, ha egy vidéki férfi nem akar jogosítványt, el van lehetetlenítve a munkától és a párkapcsolattól is?

válasza:“ Akkor ezek szerint a nők felfogása ilyen és együtt kell élni vele”
Nyilván nem minden nő felfogása ilyen, ne általánosíts.

válasza:

válasza:"Aki segghülye a vezetéshez, annak miért is kellene megtanulnia vezetni, jogosítványt szerezni?"
Nem kell, sőt, ne is szerezzen. Azt viszont el kell fogadnia, hogy ez mindig komoly hátrányt fog neki okozni az életben és ez nem azért van, mert a társadalom olyan kirekesztő, hanem azért, mert manapság autó nélkül lenni már nem praktikus.

válasza:

válasza:#44
Én pl semmi hátrányt nem érzek. Sőt, kvázi milliókat spórolok így, hogy nem kell autót vennem és fenntartanom. A környezetemben az autótulajok nagyrésze folyamatosan szív ezzel az egésszel, rohadt dràga megvenni, utána hordhatod szervizbe mert egy hulladék, költheted rá több havi fizud hogy utána reménykedhess hogy pár hónapot kibír… egyáltalàn nem hiányzott soha ez. :D

válasza:

válasza:40: "Akkor ezek szerint a nők felfogása ilyen és együtt kell élni vele."
Nem, ez az én felfogásom.
Randiztam már olyan férfival, aki egy kis faluban élt. A randikat is nehéz volt megoldani. Ő nem olyan helyen élt, mint te, hogy 15-30 perc alatt el lehet jutni egy nagyobb városba, hanem órákat kell utazni. Mert ritkán jár, átszállással lehet csak. Autóval egyébként 30 perc. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy a világvégén van, csak nem jó a közlekedés.
Nekem nagyon kiábrándító, ha nekem kell mindig a férfihoz menni. És a jövőben is rossz lett volna, ha bármilyen program esetén nekem kell megoldani az utat.

válasza:35:
"Te nem megyeszékhelyen (ami nagyobb város) hanem megyei jogú városban éltél (ami lehet kisváros is)."
Korábban csak 50 ezer feletti város lehetett megyei jogú város, ha nem megyeszékhely, és több 50 ezer alatti megyeszékhely is volt. Szóval amit írsz, az értelmetlen, pl. Sopron kétszer akkora mint Szekszárd.
Egyébként 2 megyeszékhelyen éltem, és egy nem megyeszékhely megyei jogú városban.
Felnőttként meg az is döntés, hová költözöl, mennyire van központi helyen.
Jelenleg egyébként sokkal messzebbre járok bringával, mint ami neked nagyon messze van. Autóm van, de eszembe nem jutna azt használni munkába.

válasza:

válasza:37:
Pedig aki nem tud angolul, sokkal több munkalehetőségtől esik el, mint akinek jogsija nincs, csajozás terén meg közvetve hátrány, hiszen nagyobb eséllyel maradsz csóró angol nyelvtudás nélkül, de azért elég sok olyan nő is lehet, akinél az ehhez kapcsolódó tájékozatlanságod hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!